Evlenmek için kaçtığı kişi onu sattı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-02-2010 (19:07)   Son Mesaj: 12-02-2010 (19:07)    Cevap: 0    Gösterim: 561  

    12-02-2010

    Evlenmek için kaçtığı kişi onu sattı

    Evlenmek için kaçtığı kişi onu sattı


    Bursa Osmangazi'de, evlenmek için kaçtığı İ.A. tarafından başkalarına satıldığı ileri sürülen G.A. isimli bayan, annesinin şikayeti üzerine Jandarma ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.

    G.A. ile ilişkiye giren C.P., M.D., A.G. ve N.D. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınırken, firarda olan İ.A.'nın yakalanması için araştırmalar devam ediyor.
    M.A. isimli bayan, 23 Ekim 2010 günü, kızı G.A.'nın 21 Ekim 2010 tarihinden beri kayıp olduğunu ve İ.A. isimli şahısla gitmiş olabileceği şeklinde Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine müracaatta bulundu. Soruşturma başlatan Jandarma, yaptıkları araştırmalar neticesinde; G.A.'nın R.Ö. isimli kişiyle Yalova'da birlikte olduğunu tespit etti. Ardından yapılan çalışma ile 30 Kasım 2010 günü kayıp olan G.A. kurtarılırken, R.Ö. ise gözaltına alındı.

    Soruşturmayı derinleştiren Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 21 Ekim 2010 günü G.A.'nın arkadaşı İ.A.'nın kullandığı araca bindiğini tespit etti. Ardından İ.A. tarafından ilişkiye zorlanan G.A. isimli kız, daha sonra C.A.'ya teslim edildi. C.A. ise bundan sonra G.A.'yı para karşılığı satmaya başladı. Bu süre zarfından C.A.'nın evinde kalan G.A., jandarmanın yaptığı çalışma ile kurtarıldı. G.A. ile ilişkiye giren C.P., M.D., A.G. ve N.D. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınırken, firarda olan İ.A.'nın yakalanması için araştırmalar devam ediyor.




    Evlenmek için kaçtığı kişi onu sattı Yorumları