Asker dolandıran sahte astsubay tutuklandı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-02-2010 (18:58)   Son Mesaj: 12-02-2010 (18:58)    Cevap: 0    Gösterim: 513  

    12-02-2010

    Asker dolandıran sahte astsubay tutuklandı

    Asker dolandıran sahte astsubay tutuklandı


    İzmir'e vatani görev için gelen gençleri, "Ben astsubayım, seni birliğinde yazıcı yaparım." diyerek paralarını dolandıran zanlı, Güven timleri tarafından, sahte kimlikle kaldığı otel odasında yakalandı.

    Zanlının, sekiz askeri toplam 3 bin 770 lira dolandırdığı ortaya çıktı.

    Son günlerde Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne başvuran sekiz asker, şehre ilk geldiklerinde yakınlık kuran ve kendini astsubay olarak tanıtan bir kişinin, "Sizi birliklerinizde yazıcı yaparım." diyerek paralarını dolandırdığı ihbarında bulundu.

    Sabıkalı albümünden fotoğraf teşhisi yaptırılan mağdurlar, kendilerini dolandıranın, 17 suçtan kaydı bulunan M.E. (51) olduğunu belirledi. Bunun üzerine harekete geçen Güven timleri, zanlının R.K. sahte kimliğiyle bir otelde kaldığını tespit etti ve yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı M.E., unvan kullanmak suretiyle dolandırıcılık suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

    CİHAN




    Asker dolandıran sahte astsubay tutuklandı Yorumları