CHP'li Yüksel: Haramilerin iktidarı yıkılacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-02-2010 (18:38)   Son Mesaj: 12-02-2010 (18:38)    Cevap: 0    Gösterim: 463  

    12-02-2010

    CHP'li Yüksel: Haramilerin iktidarı yıkılacak

    CHP'li Yüksel: Haramilerin iktidarı yıkılacak


    CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel ''Haramilerin iktidarını yıkacağız'' dedi.

    Yüksel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Uşak İl Başkanlığını ziyaret etti.
    Ziyarette konuşan Yüksel, CHP'nin seçim stratejisi ve teşkilat çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

    Yüksel, 18 Aralıkta yapılacak olağanüstü kurultay öncesi il teşkilatları ile değerlendirme toplantıları yapmak için Uşak'a geldiklerini, bu kurultayın parti için çok önemli olduğunu söyledi. CHP'nin parti içindeki çekişmelerden bir an önce kurtulması gerektiğini belirten Yüksel, şunları kaydetti:

    ''Parti teşkilatlarımızı ziyaret ederek kurultay öncesi fikirlerini alıyoruz. Ben Genel Başkan Yardımcısı olarak Ege Bölgesi'ndeki illeri ziyaret ediyorum. Bilindiği gibi CHP, Ege'de çok başarılı. Özellikle yerel yönetimlerde sergilenen başarı takdire şayan. Bu anlamda kurultay öncesi arkadaşların fikrini almayı çok önemsiyoruz. Yaklaşan genel seçimler öncesi çalışmalarımıza hız verdik. Kurultay sonrası halkımıza gidip onların sorunlarını ve çözüm önerilerini anlatacağız. Halkımıza dokunarak, onlara yaşadıkları olumsuzlukların nedenlerini çok dikkatli şekilde anlatmalıyız. İnanıyorum ki, hazırladığımız programı başarıyla uygulayarak iktidara geleceğiz. Haramilerin iktidarını yıkacağız.''

    Türkiye'de ekonominin iyi gitmediğini savunan, acilen insana ve ekonomiye dayalı politikaların yürürlüğe konulması gerektiğini belirten Alaattin Yüksel, tarım sektörünün bitme noktasına geldiği iddia etti.

    Tarımda ithalatın her geçen gün arttığını, tarımsal ürün ihraç eden bir ülkenin artık kendisini besleyemez, dışarıdan tarım ürünü alan bir ülke haline geldiğini söyleyen Yüksel, ''AKP'nin tarım politikalarının yanlışlığı ortada. Çiftçi perişan. Artık ülkemiz kendi kendini besleyememektedir. İşsizlik her geçen gün artmaktadır. Ekonomideki kötü gidiş devam edecektir. Bütün bunları halkımıza 180 günde anlatacağız. Sanayiyi, tarımı, küçük işletmeleri nasıl kalkındırabiliriz; işçimizi, memurumuzu nasıl daha mutlu hale getirebiliriz ortaya koymalıyız'' dedi.

    Yüksel, CHP İl Başkanı İsmail Demirel, İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi, İl Yönetim Kurulu üyeleri ile basına kapalı görüştükten sonra Uşak'tan ayrıldı.




    CHP'li Yüksel: Haramilerin iktidarı yıkılacak Yorumları