Sanayi Bakanlığı 107 sözleşmeli mühendis alacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-02-2010 (17:21)   Son Mesaj: 12-02-2010 (17:21)    Cevap: 0    Gösterim: 446  

    12-02-2010

    Sanayi Bakanlığı 107 sözleşmeli mühendis alacak

    Sanayi Bakanlığı 107 sözleşmeli mühendis alacak


    Sanayi ve Ticaret Bakanlığı sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere taşra teşkilatı için toplam 107 sözleşmeli personel (mühendis) alacak.

    Gazetelerde yer alan ilana göre 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere, Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüklerindeki toplam 107 sözleşmeli personel pozisyonuna, yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle personel alınacak.
    Adaylarda üniversitelerin, mühendislik fakültelerinin makine, inşaat, elektrik, elektronik, elektrik-elektronik, endüstri ve bilgisayar bölümlerinden mezun olmaları şartı aranacak.

    Ayrıca (B) grubu kadrolar için 10-;11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) P3 puan türünde en az 70 ve üzerinde puan almakta adaylarda aranacak şartlar arasında yer almakta.

    Başvurular, en geç 20 Aralık 2010 günü saat 23.59;'a kadar, Sanayi ve Ticaret Bakanlığının resmi internet sitesinde yayımlanan (www.sanayi.gov.tr.) elektronik ortamda bakanlığa gönderilerek yapılacak.

    Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular ise kabul edilmeyecek ve işleme konulmayacak.

    Yerleştirme sonuçları, bakanlığın resmi internet sitesinde (www.sanayi.gov.tr.) ilan edilecek.

    Yerleştirme yapılacak olan yerler ve sayıları şöyle:

    ''Afyonkarahisar (1),

    Ağrı (2),

    Amasya (2),

    Ardahan (2)

    Artvin (2),

    Bartın (3),

    Batman (2),

    Bayburt (2),

    Bilecik (2),

    Bingöl (2),

    Bitlis (2),

    Bolu (2),

    Burdur (1),

    Çanakkale (2),

    Çankırı (1),

    Çorum (2),

    Diyarbakır (3),

    Düzce (1),

    Edirne (3),

    Elazığ (1),

    Erzincan (2),

    Erzurum (4),

    Gümüşhane (1),

    Hakkari (2),

    Hatay (1),

    Iğdır (1),

    Isparta (2),

    Kahramanmaraş (2),

    Karaman (1),

    Kars (2),

    Kastamonu (2),

    Kayseri (3),

    Kırıkkale (3),

    Kırklareli (3),

    Kırşehir (1),

    Kilis (1),

    Mardin (3),

    Muğla (2),

    Muş (1),

    Nevşehir (3),

    Niğde (2),

    Osmaniye (1),

    Rize (1),

    Sakarya (1),

    Siirt (2),

    Sinop (1),

    Sivas (2),

    Şanlıurfa (2),

    Şırnak (2),

    Tekirdağ (4),

    Uşak (2),

    Van (4),

    Yalova (2),

    Yozgat (2),

    Zonguldak (1)''


    -EGE ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK-


    Bu arada Ege Üniversitesi Bilgi İletişim Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi için sözleşmeli personel alınacak.

    Gazetelerde yer alan ilana göre Ege Üniversitesi, Bilgi İletişim Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirilmek üzere, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla 1 programcı alımında bulunacak.

    Adaylarda, 2010 KPSS (B) grubu sınavına girmiş ve KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları şartı aranacak.

    Ayrıca yurt içinde ve dışında bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen üniversitelerin, bilgisayar bilimleri mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, bilgisayar ve enformatik mühendisliği, bilişim sistemleri mühendisliği, bilgisayar bilimi ve mühendisliği, bilgisayar öğretmenliği, bilgisayar sistemleri öğretmenliği, bilgisayar teknolojisi öğretmenliği, bilgisayar ve kontrol öğretmenliği, kontrol öğretmenliği lisans programlarının birinden mezun olmakta adaylarda aranacak şartlar arasında yer almakta.

    Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) en az (D) düzeyinde İngilizce dil bilgisine sahip olduğunu belgelemek (ancak, yurt içi veya yurt dışında İngilizce dili ile öğretim yapan Üniversitelerden lisans düzeyinde mezun olanlar, yurt içinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra ana dili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master veya doktora yapanlar, İngilizce dilinde" Test of English as a Foreign Language" (TOEFL) sınavından en az 173 (veya geçerlilik süresi dolmamış eski dengi) veya "International English Language Testing System" (IELTS) sınavından en az 6 puan alanların İngilizce dil düzeyleri (D) düzeyi olarak kabul edilecek. (Yabancı dil sınavı sonuçlan 5 yıl süre ile geçerli olacak.)

    Başvurular 15 gün içerisinde (mesai sonuna kadar) Ege Üniversitesinin http://bitam.ege.edu.tr internet adresinde bulunan iş talep formu doldurularak, Ege Üniversitesi Bilgi ve İletişim Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezine (Ege Üniversitesi Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü binası-zemin kat) adresine şahsen yapılacak. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

    Sınavlara girmeye hak kazanan adaylar, sınav sonuçları ve atanmaya hak kazanan adayların listeleri, http://bitam.ege.edu.tr adresinde ilan edilecek.




    Sanayi Bakanlığı 107 sözleşmeli mühendis alacak Yorumları