Wikileaks ne kadar ciddiye alınmalı?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-02-2010 (17:16)   Son Mesaj: 12-02-2010 (17:16)    Cevap: 0    Gösterim: 467  

    12-02-2010

    Wikileaks ne kadar ciddiye alınmalı?

    Wikileaks ne kadar ciddiye alınmalı?


    İskele Sancak’ta bu hafta gündeme bomba gibi düşen Wikileaks belgeleri masaya yatırılacak. Programa Akademisyen-Yazar Lütfi Özşahin, Gazeteci, Ortadoğu Uzmanı Hüsnü Mahli ve uzman konuklar katılacak.

    Erhan Çelik"in sunduğu İskele Sancak"ta dünyada deprem etkisi yaratan Wikileaks belgeleri tartışılacak. Wikileaks"ta yer alan Türkiye"ye dair iddialar neler? Wikileaks ne kadar ciddiye alınmalı? ABD-Türkiye ilişkileri nasıl etkilenir? ABD- Türkiye diplomasisinde bundan sonra nasıl bir politika izlenecek? Kimler bu belgelerden zarar görecek? Türkiye"ye yansımaları nasıl olacak? Belgelerde başka ne gibi iddialar var? Belgelerde adı geçen kişiler bu şok iddialarla ilgili neler söyledi? ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton"un Wikileaks hakkındaki açıklaması nasıl okunmalıdır? gibi soruların konuşulup tartışılacağı İskele Sancak programına değerli akademisyenler, gazeteciler, yazarlar, politikacılar ve diplomatlar katılacak.

    Programa katılımı kesinleşen konukların adları; Küreselleşme Girdabında Siyasal Derinlik kitabının yazarı, AB ile ilişkiler, dış politika üzerine makaleleri bulunan, Akademisyen- Yazar Lütfi Özşahin, Ortadoğu Uzmanı, Gazeteci, Hüsnü Mahli.

    Türkiye"nin demokrasi platformu İskele Sancak bu hafta da gündeme damgasını vuran bir konuyu tartışıyor. Erhan Çelik"le İskele Sancak, Cuma akşamı saat 23.30"da canlı yayınla Kanal 7"de.





    Wikileaks ne kadar ciddiye alınmalı? Yorumları