Kazadan sonra çocukları bile korkar oldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-02-2010 (16:04)   Son Mesaj: 12-02-2010 (16:04)    Cevap: 0    Gösterim: 682  

    12-02-2010

    Kazadan sonra çocukları bile korkar oldu

    Kazadan sonra çocukları bile korkar oldu


    Manisa'nın Gördes ilçesi Karakeçili köyünde oturan ve trafik kazası sonucu yüz şekli bozulan Zeki Ulu (41), çocuklarının ve eşinin kendisinden korkar hale gelmesinden yakınarak, normal bir hayat sürebilmek için yardım beklediğini söyledi.

    Ulu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1997'de kullandığı traktörüyle trafik kazası geçirdiğini ve yüzündeki elmacık kemiğinin kırıldığını belirtti.
    Elmacık kemiğinin tedavisi için geçirdiği ameliyatın ardından yüz şeklinin bozuk halde kaldığını ve bu durumun sosyal yaşantısını çok olumsuz etkilediğini ifade eden Ulu, ''Kazadan sonra eski yüzümden bir eser kalmadı. Çocuklarım ve eşim benden korkar oldu. Toplum içinde fazla duramıyorum, herkes bana zavallı gözüyle bakıyor. Bunun için bugüne kadar maddi olanaksızlıklar nedeniyle hiçbir yere başvurmadım. Ama yüzümün düzelmesini istiyorum. Eğer devlet büyüklerimiz ya da birileri elimden tutarsa çok mutlu olacağım'' dedi.

    Ulu, yüz estetiği sosyal güvenlik kapsamına girmediği için, sahibi olduğu yeşil karttan bu konuda yararlanamadığını sözlerine ekledi.




    Kazadan sonra çocukları bile korkar oldu Yorumları