Erdoğan ve Kurtulmuş imam hatiplilerle buluşuyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-02-2010 (15:37)   Son Mesaj: 12-02-2010 (15:37)    Cevap: 0    Gösterim: 498  

    12-02-2010

    Erdoğan ve Kurtulmuş imam hatiplilerle buluşuyor

    Erdoğan ve Kurtulmuş imam hatiplilerle buluşuyor


    İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği ÖNDER'in her yıl gerçekleştirdiği imam-hatipliler kurultayına bu sene Başbakan Erdoğan ve HAS Parti Lideri Kurtulmuş da katılacak. İkilinin ortak yönü ise aynı okuldan mezun olmaları.

    İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER) her yıl gerçekleştirdiği imam-hatipliler kurultayının bu yıl 6.sını gerçekleştirecek.

    Türkiye"nin her yerinden İHL camiasının öğrenci, öğretmen, mezun ve gönüllülerinin bir araya geldiği kurultaylarda imam-hatiplilerin sorunları tesbit edilerek çözüm yolları aranıyor. Siyasilerin, iş adamlarının, akademisyen ve sanatçıların da katıldığı kurultayların hazırlık sürecinde ise her yıl Türkiye"nin 10 farklı ilinde bölge toplantıları yapılıyor. İmam-Hatiplileri ilgilendiren tüm meselelerin alan çalışmalarıyla ve hazırlanan raporlarla istişare edilip çözüm yolları aranan bu toplantılar imam-hatip lissi mezun derneklerinin sayısının artmasına ve yeni hizmet projeleri üretilmesine vesile oluyor.

    Kurultaylara özellikle Anadolu"dan yoğun katılım gerçekleşiyor. Bu yıl gerçekleştirilecek kurultay 5 Aralık Pazar günü Beyoğlu Anadolu İmam-Hatip Lisesi"nde saat:10.00"da başlayarak 14.00"de sona erecek.

    Aynı İHL'den mezun Başbakan ve Kurtulmuş da katılıyor

    Bu yıl yapılacak olan kurultay ilginç bir buluşmaya da sahne olacak. Değişik zamanlarda aynı Fatih'teki İstanbul İmam Hatip mezun olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş imam hatipliler kurultayında bir araya gelecek. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul İmam Hatip Lisesi'nden 1973 yılında mezun olurken, Numan Kurtulmuş'un mezuniyet tarihi ise 1977 olarak biliniyor.




    Erdoğan ve Kurtulmuş imam hatiplilerle buluşuyor Yorumları