Kaçmaz'ın bilgi ve görüntüsünün sızdırılmasına inceleme   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-02-2010 (12:56)   Son Mesaj: 12-02-2010 (12:56)    Cevap: 0    Gösterim: 349  

    12-02-2010

    Kaçmaz'ın bilgi ve görüntüsünün sızdırılmasına inceleme

    Kaçmaz'ın bilgi ve görüntüsünün sızdırılmasına inceleme


    Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Yıldırım, Hakim Osman Kaçmaz'ın otel odasının aranmasıyla ilgili, ihbar ve soruşturmaya ilişkin dosya içinden basına bilgi ve görüntü sızdırıldığı iddiası üzerine inceleme başlattıklarını söyledi.

    Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antakya'ya bağlı Harbiye beldesindeki Defne Prenses Otel'de konaklayan Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim Osman Kaçmaz ve Sincan Hakimi Remzi Özdemir'in alınan ihbar üzerine odalarının polis tarafından aranması görüntülerinin basına sızdırıldığı iddiasını araştırdıklarını belirtti.
    Bazı internet sitelerinde ve televizyonlarda hakimlerle ilgili operasyon anı görüntülerinin yayınlandığını tespit ettiklerini ifade eden Yıldırım, ''İhbar ve soruşturmaya ilişkin dosya içinden basına bilgi ve görüntü sızdırıldığı iddiası üzerine inceleme başlattık'' dedi.

    Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ''Yabancı uyruklu kadınların zorla tutulduğu ve kokain kullanıldığı'' ihbarı üzerine nöbetçi savcılıktan alınan kararla, 28 Kasım Pazar günü, 2 hakimin konukladığı otele giderek odalarında arama yapmıştı. İhbar, asılsız çıkmıştı.




    Kaçmaz'ın bilgi ve görüntüsünün sızdırılmasına inceleme Yorumları