En iyi ücretsiz PC uygulamaları   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-01-2010 (21:43)   Son Mesaj: 12-01-2010 (21:43)    Cevap: 0    Gösterim: 557  

    12-01-2010

    En iyi ücretsiz PC uygulamaları

    En iyi ücretsiz PC uygulamaları
    Bu uygulamaların mutlaka bilgisayarınızda bulunması gerek! PC kullanıcıları için en iyi ücretsiz uygulamalar birarada...

    Bilgisayarınız için kaliteli ve ücretsiz yazılım bulmak hiç de kolay değil. Hele ki, İnternet denen sonsuz deryada seçilebilecek yüzlerce alternatif varken, aralarından en iyilerini bulmakiçin çok ince elemeniz ve sık dokumanız gerekiyor.
    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, bir kez daha, en iyi ücretsiz PC uygulamalarını derledi. (En İyi Ücretsiz PC Uygulamaları - 1)

    AVG Anti-Virus Free Edition 2011




    En iyi ücretsiz PC uygulamaları

    Tüm Ücretsiz Programlara Ulaşmak İçin Tıklayınız


    Virüslerle başınız dertte ve ücretsiz bir çözüm mü arıyorsunuz? Öyleyse AVG'nin para talep etmeden sisteminizi tepeden tırnağa başarıyla koruyan anti virüs yazılımını indirebilirsiniz. Google'da yaptığınız bir aramaya, siz daha tıklamadan tarama yapan ve sonuca göre, siz sayfaya ulaşmadan uyarı veren AVG Anti-Virus Free Edition 2011, sık güncellenerek, yeni yayınlanan kötü niyetli yazılımlara karşı da sisteminizi koruma altına alıyor. İndirmek için buraya tıklayın.


    :: Bu yazılımlardan en beğendikleriniz hangileri? Önereceğiniz ücretsiz programlar var mı?


    SDN - ShiftDelete.Net




    En iyi ücretsiz PC uygulamaları Yorumları