Trabzon'da silah ve zehir çetesine darbe   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-01-2010 (15:07)   Son Mesaj: 12-01-2010 (15:07)    Cevap: 0    Gösterim: 443  

    12-01-2010

    Trabzon'da silah ve zehir çetesine darbe

    Trabzon'da silah ve zehir çetesine darbe


    Trabzon'da silah kaçakçılığına yönelik 2 ayrı operasyonda 2 kişi, 1 kaleşnikof marka piyade tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca ve mühimmat ile bir miktar uyuşturucu ile yakalandı.

    Alınan bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığına bağlı Of İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçenin Aşağı Kışlacık Mahallesi'ndeki bir silah imalathanesine operasyon düzenledi.
    Operasyonda, biri kurusıkı 2 tabanca ile çok sayıda tabanca mermisi, barut, tabanca fişeği kapsülü, testere, tornavida, pense, tabanca yayı, şarjör, yağdanlık, çekiç, leyim pastası zımpara, namlu temizleme fırçası, matkap ucu, tabanca horozu, ve mili ile bir miktar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili olarak M.K. gözaltına alındı.

    Aynı ilçenin Kıyıcık beldesindeki N.D'ye ait ev ve eklentilerine yapılan diğer operasyonda da kalaşnikof tüfek, şarjör kasatura, tüfek mermileri, tabanca şarjörleri ve çeşitli mühimmat ele geçirildi. N.D. gözaltına alındı.

    Zanlılar, jandarmada ifadelerinin alınması sonrası Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.




    Trabzon'da silah ve zehir çetesine darbe Yorumları