Antalya'da 6 kişilik çete yakalandı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-01-2010 (14:08)   Son Mesaj: 12-01-2010 (14:08)    Cevap: 0    Gösterim: 824  

    12-01-2010

    Antalya'da 6 kişilik çete yakalandı

    Antalya'da 6 kişilik çete yakalandı


    Antalya'da suç örgütü kurarak birçok suça karıştıkları iddia edilen 6 kişi, polisin operasyonuyla yakalandı.

    Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, istihbarat çalışması sonucu, Antalya'da eğlence mekanı da işleten E.M. liderliğinde oluşturulan suç örgütünün, silahla yaralama, tehditle iş yerine el koyma, çek senet tahsilatı, uyuşturucu madde ticareti suçlarına karıştığı öne sürüldü.
    Suç örgütünün, geçen yıl bar işletmecisi Ş.K'nın silahla yaralanması ile Sakarya Bulvarı'nda büfesi bulunan A.Y. ile M.Y'nin tehditle iş yerlerine el konulması olayların gerçekleştirdikleri ileri sürüldü. Operasyonda, E.M'nin yanı sıra suç örgütünün üyesi oldukları iddia edilen oğlu M.M, S.A, A.E, O.Ö. ve B.D. yakalandı.

    Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda, bir tabanca, yaklaşık 500 gram esrar, av tüfeği, mermiler, sahte kimlikler ile çok sayıda çek ve senet ele geçirildi. Suç örgütüne liderlik ettiği iddia edilen E.M'nin, fuhşa aracılık yapan ve otelinin mühürlenmesine neden bir kişi ile yine bazı kişilerin darp edilmesi için telefonda talimatlar verdiği de iddia edildi.

    Sorgusu süren zanlılarla bağlantısı olduğu iddia edilen 3 kişinin ise daha önce tutuklandığı bildirildi




    Antalya'da 6 kişilik çete yakalandı Yorumları