Kılıçdaroğlu kurultay tarihini açıkladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-01-2010 (11:34)   Son Mesaj: 12-01-2010 (11:34)    Cevap: 0    Gösterim: 611  

    12-01-2010

    Kılıçdaroğlu kurultay tarihini açıkladı

    Kılıçdaroğlu kurultay tarihini açıkladı


    CHP'de olağanüstü kurultay tarihi belli oldu. Kurultay yapılacağını "Seçimlerden CHP'yi halkın önüne çıkaracağız" diyen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu açıkladı.

    Bursa'da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 18 Aralık'ta olağanüstü kurultay yapacaklarını söyledi. Kılıçdaroğlu, "kurultayımız iktidara yürüyüş kurultayı olacaktır. Halkın partisi olan CHP'yi seçimlerden önce halkın önüne çıkaracağız. "diye konuştu.

    "Kurultaydan önce Deniz Baykal ve Önder Sav ile de görüşeceğim" diyen Kılıçdaroğlu, kurultayda parti meclisi listesini kendisinin hazırlayacağını, yani blok liste olacağını belirtti ve "Ama delegeler isterse çarşaf liste de olabilir" dedi.

    SAV'DAN SÜRPRİZ BEKLENİYOR

    Siyasi kulislerde kurultayda, Kılıçdaroğlu'nun reform ve tasfiyelerinden rahatsız olan CHP'lilerin kendi genel başkanları ve listelerini aday gösterebileceği konuşuluyor. Bu konuda gözlerin çevrildiği isim ise Kılıçdaroğlu'nun tasfiye ettiği Önder Sav. Son günlerde sessizliğe bürünen ve uzlaşmacı bir tavır sergileyen Önder Sav ve ekibinin kurultay günü sahneye çıkacağı iddiası var.




    Kılıçdaroğlu kurultay tarihini açıkladı Yorumları