PSP 2 nasıl görünecek?   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-30-2010 (16:58)   Son Mesaj: 11-30-2010 (16:58)    Cevap: 0    Gösterim: 461  

    11-30-2010

    PSP 2 nasıl görünecek?

    PSP 2 nasıl görünecek?


    Piyasada dolaşan birçok dedikodu var. Bu dedikoduların arasındaki tek gerçek ise PSP Phone'nun 9 Aralıkta piyasada olacağı. Peki PSP 2 nasıl olacak?

    PSP Phone'nun 9 Aralıkta açığa çıkacağı haberi bir süredir teknoloji basının dilinde dolaşıyor. Sony'nin bu telefonun ardından PSP2 adında bir cihaz çıkarıp çıkarmayacağı ise hala bir muamma.

    Sanıyoruz PSP Phone'nun ardından gelecek cihazın ekranı daha büyük olacak ve kullanıcılara daha fazla oyun zevki verecek. Bu cihazın adı PSP2 'mi olur yoksa Sony başka bir isim mi koyar işte bu konuda emin değiliz.

    Oldukça fazla dedikodu arasında kullanıcılar da neye inanacağı konusunda şüpheli. Ama biz şunu biliyoruz ki gelecek sayfalarda göreceğiniz resimlerin hiç biri PSP2 olmayacak. Bu resimler Sony hayranları tarafından hazırlanmış PSP 2 resimleri. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, PSP hayranlarının yeni cihazdan beklentilerini gösteren tasarım resimlerini biraraya getirdi.

    PSP 2 nasıl görünecek?


    Diğer Tasarımları Görmek İçin Tıklayınız



    ::
    Resimler arasında en çok hangi tasarımı beğendiniz?


    SDN - ShiftDelete.Net






    PSP 2 nasıl görünecek? Yorumları