Alkollü sürücü babasının sonu oldu!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-30-2010 (14:06)   Son Mesaj: 11-30-2010 (14:06)    Cevap: 0    Gösterim: 475  

    11-30-2010

    Alkollü sürücü babasının sonu oldu!

    Alkollü sürücü babasının sonu oldu!


    İzmir'in Karabağlar ilçesinde geçen cumartesi günü, bir kişinin öldüğü ve bir kişinin yaralandığı kazada aracı kullanan 25 yaşındaki, V.F.'nin 259 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

    Otomobilde bulunan babasının ölümüne sebep olan V.F., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    Kaza, gece 01.00 sıralarında Yeşilyurt semti Filiz Caddesi'nde meydana geldi. V.F. yönetimindeki 35 AS 7979 plakalı otomobil, Eşrefpaşa Lisesi önünden caddeye doğru seyrettiği sırada, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Yol kenarında bulunan bir oto kiralama şirketinin içine daldı. Sürücü V.F. ve babası Kenan F. (56) yaralandı. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan ağır olan Kenan F. kurtarılamadı. Sürücü V.F. ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Kazaya karışan araçtaki boş bira şişeleri dikkat çekmişti. Tedavisinin ardından gözaltına alınan V.F.'nin, 259 promil alkollü olduğu belirlendi. Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen V.F., nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.




    Alkollü sürücü babasının sonu oldu! Yorumları