Karısını öldüren zanlının yargılanmasına başlandı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-30-2010 (12:07)   Son Mesaj: 11-30-2010 (12:07)    Cevap: 0    Gösterim: 517  

    11-30-2010

    Karısını öldüren zanlının yargılanmasına başlandı

    Karısını öldüren zanlının yargılanmasına başlandı


    Adana'da, başka kişiyle ilişkisi olduğunu öne sürdüğü karısını tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan, hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan sanığın yargılanmasına başlandı.

    Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanık Ekrem Demir (52) ve müşteki Zafer Demir (11) hazır bulundu.
    Sanık Ekrem Demir, savunmasında, 25 yıllık evliliklerinden 5 çocukları olan karısı Rubaşa Demir ile aralarında geçimsizlik olduğunu söyledi.

    Olay günü iftar yemeği yedikten sonra eşiyle aralarında tartışma çıktığını belirten Ekrem Demir, savunmasını şöyle sürdürdü:

    ''Aramızdaki sorunun halledilebilmesi için eşimin babasının bizi barıştırmasını istedim ancak eşim bunu kabul etmedi ve kendisinin başka biriyle olduğunu söyledi. Bazı eşyalarım kaybolmuştu. Karıma onları sorduğumda birlikte olduğu kişiye verdiğini söyledi. Hatta çizmelerimi bile aynı kişiye vermiş. Korkutmak için bana ait kasada bulunan tabancayı çıkarıp ayaklarına doğrulttum ancak karım tabanca olan elimi tutup vurunca tabanca aniden patladı ve mermi karımın başına isabet etti. Polis merkezine gidip önce karımın intihar ettiğini söyledim ancak daha sonra vicdan azabı çekip bu olayı benim gerçekleştirdiğimi anlattım. Soruşturma aşamasında karımın olay sırasında kolumu tutup vurduğunu da olayın şokundan söylememiş olabilirim. Karımın kolumu tutup vurduğunu cezadan kurtulmak amacıyla söylemiyorum.''

    Duruşmada tanık olarak dinlenen müşteki Zafer Demir de sanık olan babasının annesini sürekli dövdüğünü ve şiddet uyguladığını söyledi.

    Annesin başka biriyle ilişkisi olmadığını, babasının yalan söylediğini belirten Zafer Demir, ''Olay sırasında markete dondurma almaya gitmiştim. Eve döndüğümde annem kanlar içinde yatıyordu. Haber verdiğim komşularımız tarafından annem hastaneye götürüldü. Babam evimize bakmaz, sadece patates alır getirirdi. Annem evden çıkmazdı ki başkasıyla ilişkisi olsun. Babamdan şikayetçiyim ve cezalandırılmasını istiyorum'' dedi.

    Sanığın damadı Mehmet Koçaklı da olayı görmediğini söyledi.

    Kayınvalidesinin başka erkekle ilişkisi olmadığını belirten Koçaklı, sanığın sürekli şiddet uyguladığını ileri sürdü.

    Mahkeme heyeti, diğer müştekilerin ve tanıkların dinlenilmesi için duruşmayı erteledi.

    Eylül ayında, Ova Mahallesi 44079. Sokak'ta ikamet eden Ekrem Demir, polis merkezine tabancasıyla giderek karısı Rubaşa Demir'in (43) intihar ettiğini öne sürmüş, ardından eşini öldürdüğünü itiraf etmişti.




    Karısını öldüren zanlının yargılanmasına başlandı Yorumları