George Bush Wikileaks hakkında konuştu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-30-2010 (10:39)   Son Mesaj: 11-30-2010 (10:39)    Cevap: 0    Gösterim: 499  

    11-30-2010

    George Bush Wikileaks hakkında konuştu

    George Bush Wikileaks hakkında konuştu
    Eski Amerikan Başkanı George W. Bush Facebook canlı yayınına konuk olarak katıldı. Peki, Bush niçin sosyal ağın canlı yayın hizmetine konuk oldu?


    500 milyon üyesiyle büyük bir sosyal güç haline gelen Facebook bugün tarihinin en önemli konuklarından birini ağırladı. Eski Amerikan Başkanı George Bush, yeni kitabının tanıtımı için sitenin Livestream servisini seçti.

    Kısa süre önce aktif olan bu serviste, şimdilik konserler ve röportajlar gibi canlı yayınlar bulunuyor. Canlı yayında kendine yöneltilen soruları cevaplayan Bush, Wikileaks'den, Kore savaşına kadar birçok sıcak konuyu da değerlendirdi.


    George Bush Wikileaks hakkında konuştu
    George Bush'un yaptığı diğer açıklamaları görmek için tıklayınız


    Wikilekas Skandalını Yorumladı

    Alışılmışım dışında sepmatik tavırlar gösteren ve kendisine yöneltilen sorulara mizahi cevaplar vermeyi tercih eden Bush'a ise Facebook CEO'su Mark Zuckerberg eşlik etti.

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, Wikileaks konusunda, sert açıklamalar yapan Bush, sitenin yaptığı işin gazeteciliğin sullandırılmış hali olduğunu söyledi.

    Kimsenin bu tarz sızmalara karşı mutlu olmayacağını söyleyen eski başkan, Wikileaks yüzünden masum insanların zarar göreceğini belirtti.

    :: Facebook'un siyasetçilere bu kadar yakın olması sizi rahatsız ediyor mu?


    SDN - ShiftDelete.Net





    George Bush Wikileaks hakkında konuştu Yorumları