Rus piyanistin katili İngiliz eşi çıktı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-29-2010 (22:06)   Son Mesaj: 11-29-2010 (22:06)    Cevap: 0    Gösterim: 581  

    11-29-2010

    Rus piyanistin katili İngiliz eşi çıktı

    Rus piyanistin katili İngiliz eşi çıktı


    Kuşadası'nda boğularak öldürülen Rus piyanist kadının katil zanlısı, 13 yıllık eşi çıktı. Tutuklanan alkolik İngiliz eş, "O gece birlikte alkol aldık. Sonra hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi.

    Kuşadası Türkmen mahallesi Burç sokakta oturan İngiliz vatandaşı 40 yaşındaki Christoph John C., 13 yıllık Rus eşi 35 yaşındaki Julia C.'nin başına sert bir cisimle vurmuş ve daha sonra da bayılan eşini boğarak öldürmüştü. Sabah ayıldığında eşini yerde yatarken gören İngiliz zanlı, polisi arayarak durumu bildirdi. Polis tarafından gözaltına alınan zanlı, olay gecesine ait hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. Uzun yıllardır eşiyle Kuşadası'nda yaşayan Christoph John C., polisteki sorgusunun ardından
    mahkemeye çıkarıldı. Şahıs, olay gecesi eşiyle alkol aldıklarını kaydederek, "Olayı tam olarak hatırlamıyorum. Gece birlikte içmeye başlamıştık. Sabah uyandığımda eşimin öldüğünü fark ettim ve hemen durumu polise bildirdim. Son derece alkollüydüm" dedi. Christoph John C., mahkeme tarafından tutuklanarak, Söke Cezaevi'ne konuldu.

    Şahsın teslim olmadan önce bir taksi sürücüsüne cesedi kaybetmesi için para vermeyi önerdiği, ancak şoförün bunu kabul etmediği ileri sürüldü. Julia C.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp morguna gönderilirken, Kuşadası Polisi de durumu hem İngiltere Konsolosluğu'na hem de Rusya Büyükelçiliği'ne bildirdi.

    13 yıllık evli çiftin çocukları olmadığı ve Kuşadası'na yerleştikleri öğrenildi. Emlakçılık yapmak için bir de büro açan Christoph John C.'nin açtığı emlak bürosunun bir süre önce iflas ettiği belirlenirken, eşi Julia'nın ise piyanist olduğunu ve çeşitli müzik okullarında ve bazı 5 yıldızlı otellerde müzisyenlik yaptığı öğrenildi.




    Rus piyanistin katili İngiliz eşi çıktı Yorumları