Cem Uzan'ın sosyetik güzel cinliği!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-29-2010 (16:21)   Son Mesaj: 11-29-2010 (16:21)    Cevap: 0    Gösterim: 457  

    11-29-2010

    Cem Uzan'ın sosyetik güzel cinliği!

    Cem Uzan'ın sosyetik güzel cinliği!


    Cem Uzan’ın, eşi Alara Uzan’dan ayrıldıktan sonra Bettina Machler ve Derin Mermerci gibi sosyetik kadınlarla yaşadığı ilişkiler Türkiye'nin gündemine oturdu. Uzan'le ilgili haberlerin nedeni ortaya çıktı.

    Paris'te Derin Mermerci ile görüntülenen Cem Uzan'ın yakın çevresinden isimler, işadamının 'Gündemde kalmalı, manşetlere çıkmalıyım. Siyasi mesajlar versem hangi gazete yazar?' dediğini belirtti
    Cem Uzan"ın, eşi Alara Uzan"dan ayrıldıktan sonra Bettina Machler ve Derin Mermerci gibi sosyetik kadınlarla yaşadığı ilişkiler Türkiye'nin gündeminde. Muhabirimiz Lübe Ayar, Uzan"ın neden Paris"in en işlek yerlerinde, sık sık gittiği bilinen mekanlarda çekinmeden görüntü verdiği sorusuna yanıt verdi:

    "Şu günlerde arkadaşları Emre Ergani ve Celal Çapa ile 51"inci doğum günü partisi üzerine kafa yoruyor. İki ünlü işletmecinin Paris"te organize edeceği muhteşem geceye, İstanbul"dan yaklaşık 100 konuk katılacak.

    Uzan"ın genç ve güzel sevgilisiyle (Derin Mermerci) boy göstereceği 26 Aralık"taki partiye davet edilen isimlerle konuştuk. "Cem Uzan, bu yaşa kadar karda yürüdü, iz bırakmadı.

    Ne değişti, nedir bu çapkınlıklar?" diye sorduk. Uzan"ın, yakın dostlarına, "Ben siyasete tesadüfen girmedim, hedeflerimden vazgeçmiş değilim. Ama buradan seslensem, yaşadığım haksızlıkları anlatsam, siyasi mesajlar versem, hangi gazete bunları yazar?

    Gözden ırak kaldım diye unutulmayı göze alamam. Gündemde kalmalı, manşetlere çıkmalıyım" dediğini öğrendik.

    Cem Uzan"ın bir dostundan yabana atılamayacak bir yorum daha geldi: "Gündemde kalma derdi tamam da, Alara"yı unutma. Cem, kim ne derse desin, ilişkilerini hemen ortaya dökerek Alara"ya da nispet yapıyor. Bir taşla iki kuş vurmak, kötü bir strateji sayılmaz."




    Cem Uzan'ın sosyetik güzel cinliği! Yorumları