SDN Magazin 59: Need for Speed geri döndü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-29-2010 (14:42)   Son Mesaj: 11-29-2010 (14:42)    Cevap: 0    Gösterim: 555  

    11-29-2010

    SDN Magazin 59: Need for Speed geri döndü

    SDN Magazin 59: Need for Speed geri döndü
    Haber7.com işbirliği ile gerçekleştirilen ve en güncel haber ve en özel dosya konularını bulabileceğiniz SDN Magazin, bu sayıda da merak edilen başlıkları mercek altına alıyor.


    Havaların soğukluğu teknoloji severleri fazla etkilemiyor. Firmalar üst üste, en iyi ürünlerini piyasaya sürmeye başladı. Son yılların en hareketli satış politikalarını yürüten teknoloji şirketleri krizin etkisini çoktan unutmuş gibi duruyor.

    Bu sıcak ve hızlı değişen gündemde teknoloji dünyasında neler olduğunu takip etmek istiyorsanız ShiftDelete.Net'in deniyimli editörlerinin hazırladığı SDN Magazin size yol gösterecek. Mobilden, internete, donanımdan oyun severlere özel sayfalara kadar, SDN Magazin yine dopdolu bir içerikle okuyucularının karşısında.

    Peki, bu ücretsiz e derginin yeni sayında neler bulunuyor?


    En Yeni Symbian^3 Uygulamaları

    Symbian^3, yepyeni özelliklerle tüketicilerin beğenisine sunuldu. SDN ekibi, bu yeni işletim sistemi ile çalışan en güzel uygulamaları biraya getirdi.

    Virüslere Karşı Ekonomik Savunma Yolları

    Anti virüs yazılımlarının yüksek fiyatlarından dolayı bilgisayarınızı korumasız bırakıyorsanız, bu yazı hayatınızı kurtaracak. İşte bilgisayarınızı korumak için en ekonomik savunma yolları...

    Seyahat Ederken Teknolojiyi Nasıl Kullanmak Lazım?

    Seyahat ederken günümüzün teknolojik nimetlerini nasıl kullanabileceğinizi hiç düşündünüz mü? SDN editörleri, uzun yolculukları bile hayatınızın en verimli saatleri yapcak bu yazıyı hazırladı.


    SDN Magazin 59: Need for Speed geri döndü

    İndirmek için tıklayın.



    Hiç Bitmeyen Pil Gerçek Olabilir mi?

    En pahalı pil niye uzun yıllar süren bir enerji performansı sunamıyor? En önemlisi, hiç bitmeyen pili tasarlamak mümkün mü?

    Oyunlarda Hız Sınırı Yok

    Oyun dünyasına son viteste giren NFS: Hot Pursuit kullanıcıların beklentisini ne kadar karşılıyor? SDN oyun editörleri bu yarış klasiğini tüm detaylarıyla inceledi.




    SDN Magazin 59: Need for Speed geri döndü Yorumları