M. Ali Ağca Ülke TV'ye konuk olacak   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-29-2010 (14:14)   Son Mesaj: 11-29-2010 (14:14)    Cevap: 0    Gösterim: 565  

    11-29-2010

    M. Ali Ağca Ülke TV'ye konuk olacak

    M. Ali Ağca Ülke TV'ye konuk olacak


    Tahliye olduktan sonra medyadan uzak duran Mehmet Ali Ağca bu suskunluğunu önce TRT ardından da Ülke TV için bozdu. Ağca, Ülke TV'de Ersoy Dede'nin sorularını yanıtlayacak.

    Mehmet Ali Ağca tahliye olduktan sonra basına konuşmamış ve yüklü miktarlarda para istemişti. Ağca'yla ilk kez TRT Haber'den Rıdvan Memi konuşmuş ve bu program çok tartışılmıştı.
    30 KASIM SALI GÜNÜ

    Tartışmalar henüz dinmeden Ağca bu ilk kez bir özel televizyonun konuğu olacak. Hafta içi her akşam 19:00"da Ersoy Dede"nin sunumuyla ekrana gelen haber bülteni; Ersoy Dede ile Bugün"ün 30 Kasım Salı günkü konuğu Mehmet Ali Ağca olacak.

    CEVAP ARANACAK SORULAR

    Ersoy Dede ile Bugün"e dünya kamuoyunu uzun süre meşgul eden Mehmet Ali Ağca konuk oluyor. "Papa'yı vur emri Vatikan'dan mı geldi? "Yarala ama öldürme" diyen kardinal kimdi? Olayda kullanılan silahı nereden buldu? İki yıl içinde serbest kalma sözünü kim verdi? Abdi İpekçi"yi kim vurdu? Türkiye'de başka hangi olaylara karıştı? Abdullah Çatlı, Oral Çelik, Yalçın Özbey niçin Ağca"yı koruyup kolladılar? Mehmet Ali Ağca gerçekten mesih mi? Papa onu neden affetti? Mehmet Ali Ağca"nın hayatına yön veren ilahi sır nedir? Hapisten çıktıktan sonra Mossad Ağca"ya hangi dünyayı sarsacak suikastı yaptırmak istedi?" gibi sorular Ağca tarafından yanıtlanıyor. Tarihi röportaj 30 Kasım Salı akşamı Ersoy Dede ile Bugün"de Ülke TV"de...

    Hafta içi her akşam 19:00"da ekrana gelen Ersoy Dede ile Ülkede Bugün"de Mehmet Ali Ağca ile yapılacak tarihi röportaj Salı akşamı akıllara takılan birçok sorunun cevap bulmasını sağlayacak.




    M. Ali Ağca Ülke TV'ye konuk olacak Yorumları