PKK'nın gençlik yapılanmasına darbe: 59 gözaltı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-29-2010 (13:04)   Son Mesaj: 02-22-2011 (04:28)    Cevap: 1    Gösterim: 721  

    11-29-2010

    PKK'nın gençlik yapılanmasına darbe: 59 gözaltı

    PKK'nın gençlik yapılanmasına darbe: 59 gözaltı


    Ankara İzmir, Adan ve 5 ilde daha terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 59 kişi gözaltına alındı. Zanlılar arasında üniversite öğrencileri de bulunuyor.

    Ankara'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik operasyonda 40 kişi gözaltına alındı.
    Edinilen bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mithatpaşa Caddesi'ndeki Gençlik Kültür Merkezi'ne Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesinin kararı doğrultusunda operasyon düzenledi.

    Operasyonda 40 kişi gözaltına alındı.

    Zanlılar, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne gönderildi.

    ''DEMOKRATİK YURTSEVER GENÇLİK MECLİSİ''NİN EGE BÖLGESİ SORUMLUSUNUN DA ARALARINDA YER ALDIĞI 4 KİŞİ YAKALANDI

    İzmir'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda ''Demokratik Yurtsever Gençlik Meclisi''nin Ege Bölgesi sorumlusunun da aralarında bulunduğu 4 kişi yakalandı.

    Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, geçen hafta Menemen'in Asarlık beldesinde yapılan korsan gösteri ve kamu kuruluşlarına yönelik taşlı saldırıların terör örgütü PKK'ya bağlı ''Demokratik Yurtsever Gençlik Meclisi'' tarafından organize edildiğini belirledi.

    Çeşitli adreslere düzenlenen operasyonlarda, ''Demokratik Yurtsever Gençlik Meclisi''nin Ege Bölgesi sorumlusu olduğu bildirilen İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi F.B. (23), Kadifekale semti sorumlusu O.U. (19) ile örgüt üyeleri Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisi E.P. (20) ve mobilyacıda çalışan açık lise öğrencisi İ.T. (18) yakalandı.

    Zanlılardan F.B'nin ''terör örgütü üyesi olma'' ve ''örgütün kırsal kadrosuna eleman gönderme'' suçlarından Adana Emniyet Müdürlüğünce arandığı öğrenildi. F.B'nin Ege Bölgesi'ndeki çalışmalarının yanı sıra Kütahya'da faaliyette bulunduğu bildirildi.

    Zanlılar, işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

    ADANA, İZMİR, HATAY, MARDİN, SİİRT VE ŞANLIURFA'DA DÜZENLENEN OPERASYONDA 8'İ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ 15 KİŞİ YAKALANDI

    Adana Emniyet Müdürlüğünce Adana, İzmir, Hatay, Mardin, Siirt ve Şanlıurfa'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 8'i üniversite öğrencisi, 2'si kadın 15 kişi yakalandı.

    Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ''eylemlerin tek çatı altında örgütlenmesi, denetlenmesi ve geniş katılımın olmasının sağlanması'' amacıyla PKK/Kongra-Gel talimatları doğrultusunda oluşturulduğu belirtilen ve terör örgütünün gençlik yapılanması olan ''Demokratik Yurtsever Gençlik Meclisi''ne yönelik çalışma başlattı.

    Çeşitli tarihlerde korsan gösteri, araç ve lastik yakma ile yol kapatma gibi toplam 26 yasa dışı eylemi organize ettikleri, katıldıkları, örgütün kırsal alanına elaman temin ettikleri belirlenen kişilerin kimlik ve adresleri tespit edildi.

    Adana, İzmir, Hatay, Mardin, Siirt ve Şanlıurfa'da eş zamanlı düzenlenen operasyonda, 8'i üniversite öğrencisi, 2'si kadın 15 kişi yakalandı.

    Zanlıların evlerinde çok sayıda örgütsel belge ele geçirildi. Cep telefonu, sim kart, hafıza kartı, flaş bellek ve bilgisayar belleklerine el konuldu.

    Gözaltına alınan A.C, A.Y, B.K, F.K, H.Y, M.G, M.D, Z.A, B.M, H.K, H.İ, H.Ü, B.D, C.A. ve E.K, Adana Emniyet Müdürlüğüne gönderildi.




    PKK'nın gençlik yapılanmasına darbe: 59 gözaltı Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  02-22-2011, 04:28

    --->: PKK'nın gençlik yapılanmasına darbe: 59 gözaltı


    bu ne arkadaşım ne alaka gençlik meclisimizle bu haberi aynı şatıda koymuşsunuz !! sizi uyarıyorum yapacaksanız adam gibi iş yapım bu sayfayı silin ! aksi halde gerekli yerlere müracaat edilirr..!!!!!
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci