Şırıngalı saldırgan serbest kalınca mağdur kız kaçtı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-29-2010 (12:07)   Son Mesaj: 11-29-2010 (12:07)    Cevap: 0    Gösterim: 449  

    11-29-2010

    Şırıngalı saldırgan serbest kalınca mağdur kız kaçtı

    Şırıngalı saldırgan serbest kalınca mağdur kız kaçtı


    Gaziantep'te tıp öğrencisi arkadaşının vücuduna sıvı enjekte ederek, bıçak zoruyla senet imzalattığı üniversiteli genç kız, şüphelinin serbest kaldığını öğrenince okulu bırakıp şehri terk etti.

    Adsız GÜNEBAKAN'ın haberi
    Tıp öğrencisi Ozan T. serbest kaldı, şırıngayla sıvı enjekte ettiği kız, okulunu bırakıp evine döndü

    Üniversite mahallesinde bir apartmanda oturan Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Ozan T. (20), 18 Ekim'de, aynı apartmanda oturan arkadaşı Kübra M.'yi (22) evine davet etti. İddiaya göre Ozan T. İktisat Fakültesi öğrencisi kıza, içine 6-7 tane kas gevşetici hap attığı içeceği ikram etti. Daha sonra genç kızın koluna bir sıvı enjekte etti. Ozan T., boğazına bıçak dayadığı kıza boş senet imzalattı. Kübra M. serbest kaldıktan sonra polisi aradı. Ozan T.'nin evinde kurusıkıdan bozma tabanca, şırınga ve genç kızın imzaladığı senetler bulundu.

    'OKULA GİDEMEM'

    Ozan T. tutuklandı. Genç kız ise yaşadığı şoku atlatabilmek için ailesinin yanına döndü. Yaklaşık 10 gün cezaevinde kalan Ozan T. itiraz üzerine tahliye edildi. Genç kız ise şüphelinin serbest kaldığını öğrenince ikinci şoku yaşadı. Kübra M., "Bölümlerimiz bile karşı karşıya. Bu olaylardan sonra ben nasıl o bölüme gidebilirim ki? Onun tahliye olduğunu duyunca, korkudan Gaziantep'te duramadım ve hemen aynı gün ailemin yanına döndüm" dedi.




    Şırıngalı saldırgan serbest kalınca mağdur kız kaçtı Yorumları