Haşere ve böceklere sisle karışık ilaç   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-28-2010 (19:58)   Son Mesaj: 11-28-2010 (19:58)    Cevap: 0    Gösterim: 428  

    11-28-2010

    Haşere ve böceklere sisle karışık ilaç

    Haşere ve böceklere sisle karışık ilaç


    Akşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan haşere ile mücadele çalışmaları devam ediyor.

    İlçe genelinde bahar ve yaz aylarında devam eden ilaçlama çalışmalarına ilaveten kış sezonuna girilmesi nedeniyle, bu kez ilçe genelindeki yağmur drenaj ve kanalizasyon hattında kış boyunca barınabilecek larva ve haşereler ile mücadele çalışması başlatıldı.
    Termal sisleme makinesi ile ilçe genelindeki yağmur drenaj ve kanalizasyon hatlarına ilaç verilerek, larvaların ve haşerelerin yok edilmesine çalışılıyor. Yoğun bir duman halinde kanalizasyon ve yağmur drenajlarına verilen ilaç, buradaki haşerelerin ve larvaların yok olmasını sağlarken, kış sezonunda bu larvaların burada barınmasının engellenmesine çalışılıyor.

    İlaçlama çalışmalarının, ilçe genelinde 30 Kasım 2010 Salı gününe kadar devam edeceği bildirilirken, çalışmalar sırasında ilaçlama yapılan hatların yakınındaki evlerin tuvalet ve lavabolarından duman çıkabileceği, bu durumun normal olduğu ve endişe edilecek bir durum olmadığı belirtildi.




    Haşere ve böceklere sisle karışık ilaç Yorumları