Danaya DNA testi gerçeği ortaya çıkardı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-28-2010 (18:54)   Son Mesaj: 11-28-2010 (18:54)    Cevap: 0    Gösterim: 650  

    11-28-2010

    Danaya DNA testi gerçeği ortaya çıkardı

    Danaya DNA testi gerçeği ortaya çıkardı


    Ardahan'da geçen mayıs ayında yaşanan olay, "Bu kadar da olmaz" dedirtti. Kışın yeğenine bakması için bıraktıkları ineğin yeni doğan buzağısını emzirmemesi ile başlayan olay önce valiliği sonra savcılığı devreye soktu.

    Yunuz AKÇAY'ın haberi
    Ardahan'da geçen mayıs ayında yaşanan olay, "Bu kadar da olmaz" dedirtti... Hanak ilçesine bağlı Börk köyünde yaşayan Müdür (68) ve Türkan Aydın (65) çifti, kış aylarını geçirmek üzere İstanbul'daki çocuklarının yanına gitti. Aydın çifti, besledikleri bir ineği ise bakımını yapması için 300 TL para karşılığında komşu köyde oturan yeğenleri Tekin Yılmaz'a bıraktı.

    İneğe kış boyunca bakan Tekin Yılmaz, ilkbahar ayında doğum yapan ineği ve buzağıyı İstanbul'dan dönen dayısına teslim etti.

    Yeni doğum yapmış ineği ve buzağıyı alan Aydın çifti, ineğin yavrusunu emzirmediğini fark etti. İnek, yavrusunu yanına yaklaştırmadığı gibi Türkan Aydın'ı da boynuzladı.



    DAYISINDAN ŞİKÂYETÇİ

    Buzağıların değiştirildiğini öne süren karı-koca, Valiliğe giderek yardım istedi. Valilik talimatıyla soruşturma başlatan savcılık DNA testi yapılmasına karar verdi. Yaşlı çiftin değiştirildiğini iddia ettiği buzağının, ineklerine ait olduğu ortaya çıktı.

    DNA sonucu geçen hafta Ardahan Cumhuriyet Savcılığı'na gönderildi. Savcılık soruşturma ile ilgili takipsizlik kararı verdi. Haksız yere hırsızlıkla ve dolandırıcılıkla suçlandığını belirten Tekin Yılmaz, dayısı olan Müdür Aydın ile yengesi Türkan Aydın'dan şikâyetçi olacağını söyledi.

    SABAH




    Danaya DNA testi gerçeği ortaya çıkardı Yorumları