Kılıç: 'Diyarbakır'a gitti' diye adamlar seviniyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-28-2010 (17:38)   Son Mesaj: 11-28-2010 (17:38)    Cevap: 0    Gösterim: 436  

    11-28-2010

    Kılıç: 'Diyarbakır'a gitti' diye adamlar seviniyor

    Kılıç: 'Diyarbakır'a gitti' diye adamlar seviniyor


    AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, ''Birileri geçen Diyarbakır'a gitti, 'Diyarbakır'a gitti' diye adamlar seviniyor, 'Diyarbakır'da rahat rahat dolaşıyoruz' diye seviniyorlar. Diyarbakır ne ki? Diyarbakır bizim." dedi ve ekledi:

    Kılıç, "Başbakanımız Beyrut'ta miting düzenliyor. Bu işlere böyle bakacağız'' diye konuştu.
    Kılıç, beraberindeki Ondokuz Mayıs Kaymakamı Kadir Ekinci, Alaçam Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ondokuz Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ile Karayolları 7. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu'yla Bafra-Alaçam-Yakakent ilçeleri arasında yapımı devam eden duble yol çalışmalarını inceledi.

    Ardından Alaçam ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Kılıç, hükümetin çalıştığını, bu çalışmalarda para probleminin de kesinlikle söz konusu olmadığını söyledi.

    Kasım ayının sonuna gelindiğini ve şantiyelerin kış mevsimi demeden çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:

    ''Şu yapılara baktığınız zaman zaten hükümetin ne kadar bereketli bir hükümet olduğunu herkes görüyor. Hastaneye gidiyorsunuz hizmetler bedava, köy yollarında çalışıyoruz, okullarda çocukların kitapları geliyor, sosyal yardımlar ihtiyaç sahiplerine yapılıyor, bu hizmetlerin hepsini görüyorsunuz. Kasım ayının sonundayız, kış demeden şantiyeleri kapatmadan devam ediyoruz. Para da bitmiyor, enerjimizde bitmiyor. Tam gaz çalışmaya devam ediyoruz. Milletten aldığımız güçle devam ediyoruz.''

    Bafra ile Alaçam ilçeleri arasında gerçekleşen yol yapım çalışmalarında 2010 yılında harcanan paranın 62 milyon TL olduğunu kaydeden Kılıç, ''Sadece bu yıl bu para harcandı. Kilometresi 2 milyon TL'nin üzerinde. Otoban kalitesinde duble yollar yapıyoruz. Bu yol, Alaçam'dan Sinop'a kadar oradan da İstanbul'a kadar gidecek. Allah bu hükümete zeval vermesin. Hep Türkiye'nin gelirleri artsın. Buna gayret ediyor, bunun için çalışıyoruz'' dedi.

    -''O KADAR ÇOK İŞ VAR Kİ...''-

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyaretine değinen Kılıç, ''Birileri geçen Diyarbakır'a gitti, 'Diyarbakır'a gitti' diye adamlar seviniyor. 'Diyarbakır'da rahat rahat dolaşıyoruz' diye seviniyorlar. Diyarbakır ne ki? Diyarbakır bizim. Başbakanımız Beyrut'ta miting düzenliyor. Bu işlere böyle bakacağız. Eski zamanlarda köy yolu bile yapılamıyordu. Biz, ilçelerimizi duble yollarla birbirine bağlıyoruz. Bu işler artık particilik meselesini aşmıştır. Bu tam manasıyla bir hizmet yarışına dönüşmüştür'' diye konuştu.

    Yaptıkları hizmetleri, yaşamanın gayesi olarak gördüklerini vurgulayan Kılıç, şöyle devam etti:

    ''Eğer yaşıyorsak, siyaset yapıyorsak, milletvekili, bakan, başbakan oluyorsak bütün bu makamların tek gayesi vardır. O da bu ülkenin kaynaklarıyla bu millete hizmet etmektir. Eskiden Küçük bir PTT binasının temelini atmaya dönemin Ulaştırma Bakanı Şükrü Yürür geldi, biz yaptığımız hizmetler için ne temel ne de açılış töreni düzenledik; yetişemiyoruz. O kadar çok iş var ki açılışa, temel atmaya yetişemiyoruz. Reklamı millet yapacak. Türkiye'nin her yerinde çalışma var, yeni baştan yapılıyor her yer. Karadeniz trafiği Gerede-Merzifon üzerinden değil, buradan geçecek demektir. Reklama gerek yok. Bu hükümet sussun, biz susalım, yapılan hizmetler konuşsun.''

    Karadeniz'e kıyısı bulunan ülkelerin Karadeniz Ekonomik İşbirliği adı altında bir örgüt kurduğunu ve bu örgütün 8 yıl önce Karadeniz'in etrafının otoyol ağıyla örülmesi kararı aldığını da hatırlatan Kılıç, ''Şu an Karadeniz otoyolunu inşa eden tek ülke Türkiye. Rusya, Bulgaristan, Romanya yapamıyor. Biz kısmet oldu yapıyoruz. Bu işler devam edecek. Türkiye aldı başını gidiyor. Siz sağlam olun dik durun yeter.''




    Kılıç: 'Diyarbakır'a gitti' diye adamlar seviniyor Yorumları