Kılıçdaroğlu'dan engelli gence moral ziyareti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-28-2010 (17:38)   Son Mesaj: 11-28-2010 (17:38)    Cevap: 0    Gösterim: 468  

    11-28-2010

    Kılıçdaroğlu'dan engelli gence moral ziyareti

    Kılıçdaroğlu'dan engelli gence moral ziyareti


    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, özel kalem müdürüne not bırakan bir babanın engelli oğlunu ziyaret ederek moral verdi.

    CHP Basın Biriminden yapılan yazılı açıklamaya göre, Osmaniyeli Mustafa Göçer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na iletilmek üzere Özel Kalem Müdürü Hamret Erdemiş'e, ''Sayın Genel Başkanımız, oğlum Mehmet Göçer 19 yaşında, düğünde atılan bir kurşunla yaralandı, felç oldu. Ankara'ya Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne sevk ettirdik. Sizi çok seviyor. Osmaniye'ye geri göndermeden onu ziyaret ederseniz çok sevinir ve moral olur, aile olarak bizi de çok sevindirmiş olursunuz'' yazılı bir not bıraktı.
    Bu notu, ameliyat olduktan sonra alan Kılıçdaroğlu, emeklilerin kongresine katıldıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine giderek, Mehmet Göçer'i ziyaret ettiği bildirildi.

    CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu karşısında görünce çok heyecanlanan engelli genç Mehmet Göçer, ''Şimdi çok iyiyim sağ olun, teşekkür ederim'' sözleriyle duygularını dile getirdi.

    Mehmet'e acil şifalar dileyen ve sağlığı hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu'nun ''Ben de seni çok iyi gördüm, iyileş sonra yine görüşürüz'' sözleri üzerine Mehmet Göçer de ''İyileşip, gelip elinizi öpeceğim'' dedi.




    Kılıçdaroğlu'dan engelli gence moral ziyareti Yorumları