Savcı Öz, ses kaydının peşinde   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-28-2010 (10:57)   Son Mesaj: 11-28-2010 (10:57)    Cevap: 0    Gösterim: 557  

    11-28-2010

    Savcı Öz, ses kaydının peşinde

    Savcı Öz, ses kaydının peşinde


    Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz, Albay Ünal Atabay'a ait olduğu iddia edilen ve internete düşen ses kaydının peşinde. Ses kaydının araştırılması için savcı Öz, İstanbul Emniyeti'ne talimat verdi.

    Seda KILIÇ'ın haberi
    'İrtica ile Mücadele Eylem Planı' ile ilgili konuşmaların geçtiği ses kaydının araştırılması için savcı Öz, İstanbul Emniyeti'ne talimat verdi.

    EMNİYET ARAŞTIRIYOR

    İnternete düşen ve Kara Kuvvetleri İç Güvenlik Harekat Şube Müdürü Albay Ünal Atabay'a ait olduğu iddia edilen ses kaydını incelemeye alan Savcı Öz'ün, emniyetten gelecek bilgiye göre incelemeyi soruşturmaya dönüştürüp, ses kaydının sahibini ifadeye çağırması bekleniyor.

    ÇİÇEK DE TALEP ETMİŞTİ

    'İrtica ile Mücadele Eylem Planı'nın tutuklu sanığı Albay Dursun Çiçek de 'Ses kaydı internete düşen kişi Genelkurmay Karargahı'nda görevli bir albay. Bu kişinin ses kaydında anlattığı konudan haberi yoktur. Benim hakkımda da bir takım iddialarda bulunan bu kişinin mahkemeniz tarafından dinlenmesini talep ediyorum' demişti.

    AKŞAM




    Savcı Öz, ses kaydının peşinde Yorumları