Korsan göstericiler işyeri ve araçlara saldırdı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-27-2010 (23:56)   Son Mesaj: 11-27-2010 (23:56)    Cevap: 0    Gösterim: 593  

    11-27-2010

    Korsan göstericiler işyeri ve araçlara saldırdı

    Korsan göstericiler işyeri ve araçlara saldırdı


    Bağcılar'da izinsiz gösteri yapan terör örgütü yandaşları, çevredeki dükkan ve araçlara molotof kokteylleri ve taşlarla saldırdı.

    Grup, polisin müdahalesinin ardından ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdi. Bölücü terör örgütü PKK'nın kuruluş yıldönümünü bahane eden yaklaşık 50 kişilik grup, Demirkapı Mahallesi'nin ara sokaklarında etrafa saldırdı.

    Yüzleri maskeli grup, ellerindeki taş ve molotof kokteylleriyle biri park halinde diğeri hareket halindeki iki araca saldırdı. Camları kırılan ve kısmen yanan araçlar zarar gördü. Araçları yaktıktan sonra yollarına devam eden grup bir markete ve bir berber dükkânına saldırdı. İş yerlerinin camlarının kırıldığı olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

    Çevreye zarar veren gruba polis müdahale etti. Göstericiler ara sokaklara kaçarak izini kaybettirmeye çalıştı. Aracının park halinde olduğunu belirten Cengiz Alakuş, saldırganların molotof kokteylleriyle minibüsüne saldırdığını söyledi. Üzerinde bir market adı bulunduğu için aracının kundaklandığını dile getiren Alakuş, yaşananlara bir anlam veremediğini ifade etti.

    Saldırı sonrası olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri güvenlik şeridi çektikten sonra incelemelerde bulundu. Delil toplayan Olay Yeri İnceleme ve Terörle Mücadele ekipleri zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.




    Korsan göstericiler işyeri ve araçlara saldırdı Yorumları