Asker eğlencesinde tüfekli kavga! VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-27-2010 (20:06)   Son Mesaj: 11-27-2010 (20:06)    Cevap: 0    Gösterim: 721  

    11-27-2010

    Asker eğlencesinde tüfekli kavga! VİDEO

    Asker eğlencesinde tüfekli kavga! VİDEO


    Denizli'de askere gidecek olan arkadaşlarıyla barda eğlenen gençlerin çıkarttığı olaylar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, olayla ilgili savcılığa sevkedilen 4 kişi tutuklandı.



    Edinilen bilgiye göre, Denizli'de bir grup genç yaklaşık bir hafta önce askere gidecek olan arkadaşları ile birlikte Akhan Mahallesi'nde bara eğlenmeye gitti.
    İlk Bara gitmeden önce askere gidecek olan S.C.C için araçlarıyla konvoy yapan gençler, barda bir süre alkol aldıktan sonra, bilinmeyen bir sebepten dolayı başka masada oturan müşterilerle tartışmaya başladı. Büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine olaya bar çalışanları müdahale etti ve gençler dışarı çıkarıldı. Dışarı çıkarılmalarına tepki gösteren gençlerden biri otomobilde bulunan av tüfeğini alıp geri döndü.

    Yaşanan kargaşa saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, gencin elindeki tüfek ateş aldı. Olayda şans eseri kimse yaralanmazken, bar çalışanların olay yerine çağırdığı polis ekipleri gençleri gözaltına aldı.

    Savcılığa sevkedilen 18 kişiden S.C.C., G.B., B.S. ve A.C.D. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine konuldu.




    Asker eğlencesinde tüfekli kavga! VİDEO Yorumları