Erdoğan'ın pankart haberi eleştirisi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-27-2010 (18:38)   Son Mesaj: 11-27-2010 (18:38)    Cevap: 0    Gösterim: 508  

    11-27-2010

    Erdoğan'ın pankart haberi eleştirisi

    Erdoğan'ın pankart haberi eleştirisi


    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Vakfı Üniversitesi'nin açılışında Lübnan'daki halkın teveccühünü dikkate almayıp birkaç küçük pankartı ön plana çıkaranlara çattı. CANLI

    Erdoğan'ın ifadeleri şöyle:
    Bizim topluma bakış açımız Yurtta Sulh Cihanda Sulh anlayışıdır. Küreselleşen bir dünyada içe kapanık dünya kapılarınızı kapatmak mecburriyetinde değilsiniz.

    Biz Lübnana'a gittik ama bizim basınımız orada yapılandan ziyade küçük bir pankart öne çıkıyor. Bize duyulan itibar birilerini rahatsızediyor. Biz neysek oyuz. Bugün tarihi mirasımıza sahip çıktığımız için mukades emaneti sadakatle korumak zorundayız.

    Biz bölgede barış huzur istiyoruz. Eksen kayması diye bir şey yok. Biz daima haktan hakkaniyetinden yana olacağız. Adaletli üretim ve paylaşımdan yana olacağız.

    Bizler tarih sahnesine yeni çıkmadık. Biz bundan sonra sadece ileriye gideceğiz. Tarihin yeni bir kavşağındayız. İnsanlığın ortak aklına sahip çıkanlar geleceği inşa edeceğiz. Daha sağlam köprüler kurmaya devam edeceğiz.




    Erdoğan'ın pankart haberi eleştirisi Yorumları