İneğe çarpan araç hurdaya döndü: 2 yaralı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-27-2010 (00:08)   Son Mesaj: 11-27-2010 (00:08)    Cevap: 0    Gösterim: 466  

    11-27-2010

    İneğe çarpan araç hurdaya döndü: 2 yaralı

    İneğe çarpan araç hurdaya döndü: 2 yaralı


    Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Aydınlar köyü çıkışında ineğe çarpan aracın sürücüsü ve eşi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, aracın çarptığı inek ise karanlıkta kayboldu

    Kaza, Aydınlar Subaşı yolunda saat 17.00 sularında meydana geldi. Şerife Demirtaş (59) ve eşi Muzaffer Demirtaş (61), trafik kazasında yaralanan ve Ereğli' de özel hastanede yatan yeğenlerini ziyaret için Yanlızçam Köyünden Ereğli' ye geldi. Hastanede ziyareti gerçekleştiren karı koca, yeniden köylerinde dönmek için yola çıktı.

    Ancak Aydınlar köyüne geldiklerinde yolun ortasında duran ineği fark edemediler. Yoldaki ineğe çarpan araçta büyük hasar oluşurken, aracın çarptığı inek ise karanlıkta kayboldu. Yaralıların yardımına koşan diğer araç sürücüleri, sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine ilk ulaşan özel hastane ambulansı, Şerife Demirtaş'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa aldı. Eşine nazaran durumu daha iyi olan Muzaffer Demirtaş da ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.
    Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kullanılmayacak durumda olan araç ise çekici ile kaza yerinden ayrıldı.




    İneğe çarpan araç hurdaya döndü: 2 yaralı Yorumları