Çaldıkları rögar kapaklarını satarken yakalandılar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-26-2010 (17:06)   Son Mesaj: 11-26-2010 (17:06)    Cevap: 0    Gösterim: 451  

    11-26-2010

    Çaldıkları rögar kapaklarını satarken yakalandılar

    Çaldıkları rögar kapaklarını satarken yakalandılar


    Kocaeli'de çaldığı rögar kapaklarını satmak isterken yakalanan kişi adliyeye sevk edildi. Zanlılar adliyeye sevk edildiği sırada görüntü ve fotoğraf çeken gazetecilere saldırmak istedi.

    Alınan bilgiye göre, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresine (İSU) ait bir depoda bulunan çok sayıda rögar kapağının çalınması üzerine çalışma başlattı.
    Yapılan istihbarat çalışmalarında hırsızlığı yaptığı tespit edilen Kenan K, rögar kapaklarının Körfez Sanayi Sitesindeki bir iş yerine satmaya çalıştığı sırada gözaltına alındı.

    Çeşitli suçlardan 61 sabıkası bulunan zanlı hakkında kesinleşmiş 20 ay hapis cezası bulunduğu, ayrıca Adana, Mersin, Diyarbakır ve Adıyaman'da hırsızlık suçlarından arandığı öğrenildi.

    Bu arada, zanlı Kenan K, Asayiş Şube Müdürlüğünden adliyeye sevk edildiği sırada görüntü ve fotoğraf çeken gazetecilere saldırmak istedi.

    Polis ekiplerince güçlükle sakinleştirilen zanlı ekip otomobiline bindirilerek adliyeye götürüldü.




    Çaldıkları rögar kapaklarını satarken yakalandılar Yorumları