Uslu: Osman Baydemir’i yok edecekler   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-26-2010 (12:34)   Son Mesaj: 11-26-2010 (12:34)    Cevap: 0    Gösterim: 566  

    11-26-2010

    Uslu: Osman Baydemir’i yok edecekler

    Uslu: Osman Baydemir’i yok edecekler


    Emre Uslu, BDP’de yaşanan bu gelişmeler hakkında ‘Osman Baydemir’i yok edecekler. 2011 seçimlerini provoke edecekler. Bu konuda Emniyet çok dikkatli olmalı” uyarısında bulundu.

    Dursun Kabaktepe'nin haberi
    Taraf gazetesi yazarı Emre Uslu Moral FM'de Oktay Mahşer"in sunduğu Basında Bugün programında BDP Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir hakkında ciddi iddialarda bulundu. Osman Baydemir"in "Artık silahlı mücadele son bulmalı" sözleri üzerine İmralı"da yer alan teröristbaşı Abdullah Öcalan"ın sert açıklamaları gündeme gelmiş, BDP Eşbaşkanı Gülten Kışanak, Baydemir"e sahip çıkmış KCK"dan yapılan açıklamada ise Öcalan'ın tarafı tutulmuştu. Emre Uslu, BDP"de yaşanan bu gelişmeler hakkında "Osman Baydemir"i yok edecekler. 2011 seçimlerini provoke edecekler. Bu konuda Emniyet çok dikkatli olmalı" uyarısında bulundu. Uslu, programda Türkiye"nin değişim grafiğini, yeni çıkan Derin Devletin Tehdit Haritası Dün Kürtler Bugün Kürtler kitabı hakkında bilgi verdi.

    HALKIN DESTEĞİ HÜKÜMETE GÜÇ VERDİ


    Uslu, Türkiye'nin bir değişim sürecine girdiğini ama bugünkü yaşanan birçok olayın temelinde 12 Eylül"de halkın "Evet" demesinin de etkisinin çok büyük olduğunu söyledi. Uslu, 'Biliyorsunuz siyaset halkın desteği ile yapılır. Eğer 12 Eylül referandumun halk hükümete destek vermeseydi bugün 3 generalin görevden alınması zor olurdu" ifadesini kullandı.

    Haberin tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz




    Uslu: Osman Baydemir’i yok edecekler Yorumları