Vatan yazarı ne alaka maydonoz dedirtti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-26-2010 (12:18)   Son Mesaj: 11-26-2010 (12:18)    Cevap: 0    Gösterim: 484  

    11-26-2010

    Vatan yazarı ne alaka maydonoz dedirtti

    Vatan yazarı ne alaka maydonoz dedirtti


    Kılıçdaroğlu önceki gün ani bir kararla ameliyat oldu. Evine taburcu edildiği gün ise kapısının önüne bir polis kulübesi konmuştu. Vatan'ın saygın yazarı ise bu iki olayı bakın nasıl bağdaştırıp yetkilileri eleştirdi.

    Vatan Gazetesi'nin ekonomi ve siyaset dünyasının saygın yazarlarından Aydın Ayaydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'daki evinin önüne polis kulübesi konulmasını, doktorların ani kararıyla gerçekleşen fıtık ameliyatına bağladı. Emniyet yetkililerini eleştirdi.
    POLİS KULÜBESİ İÇİN FITIK AMELİYATI

    Ayaydın bugünkü yazısında konuya ilişkin şu yorumu yaptı: "Yurt dışından döndüğümde baktım ki CHP"nin yeni Genel Başkanı fıtık ameliyatı geçirmiş ve evine dinlemeye çekilmiş. Haberleri karıştırınca da gördüm ki evinin kapısına polis kulübesi de konulmuş. Demek ki, Kılıçdaroğlu"na polis kulübesi kurulabilmesi için fıtık olması gerekiyormuş. Buna da şaşırdım."

    KILIÇDAROĞLU KOMŞULARI İÇİN İSTEMEMİŞTİ

    Oysa polis kulübesinin konulmasının ya da bugünlerde konulmasının çok farklı bir sebebi var. Ankara'nın Çukurambar ilçesinde ikamet eden Kemal Kılıçdaroğlu, komşularının rahatsız olmaması için apartman önüne polis kulübesi kurulmasına karşı çıkmıştı. Fakat bir hafta önce iki kat üstünde oturan komşusunun evine hırsız girince emniyet yetkilileri binanın önüne polis kulübesi konulmasına karar verdi ve Kılıçdaroğlu da buna itiraz etmedi. CHP Lideri'nin evinin önünde polis artık 24 saat nöbet tutacak.

    Aydın Aydın'ın yukarıdaki yorumu neye dayanarak yaptığı ise tam bir merak konusu olarak akıllarda kaldı.




    Vatan yazarı ne alaka maydonoz dedirtti Yorumları