Kurtulmuş'un "Erdoğan'ın omzuna bas yüksel" cevabı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-25-2010 (22:34)   Son Mesaj: 11-25-2010 (22:34)    Cevap: 0    Gösterim: 553  

    11-25-2010

    Kurtulmuş'un "Erdoğan'ın omzuna bas yüksel" cevabı

    Kurtulmuş'un


    AK Parti İstanbul Milletvekili Edibe Sözen, sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden söyleşi yapan HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'a çarpıcı bir soru yöneltti.

    Edibe Sözen, Saadet Partisi genel başkanıyken parti içinde yaşanan sıkıntılı süreçte AK Parti'ye katılacağı yönünde haberler çıkan Kurtulmuş'a 22 Temmuz seçimlerinden önce Başbakan Erdoğan ile yaptıkları bir görüşmede geçtiği ifade edilen,"AK Parti'ye katıl, omzuma bas yüksel" şeklindeki diyalogu sordu.
    AK Parti'li Sözen'in "Bir Liderin Doğusu adli kitapta Başbakanımız size "basın omzuma siyaset yapalım" demiş. Geçmişteki bu söze bir yorum istesem." şeklindeki sorusuna, Numan Kurtulmuş, "Biz kimsenin omzuna ya da başına basarak değil birlikte paylaşarak siyaset yapmayı tercih ederiz." cevabını verdi.

    Sözen bu cevap üzerine şu yorumu yaptı: "Başarılar diliyorum hocam,o söz de birlikte siyaset yapalım demenin bir başka hali"




    Kurtulmuş'un "Erdoğan'ın omzuna bas yüksel" cevabı Yorumları