'Bol acılı tantuni' şifresiyle esrar siparişi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-25-2010 (15:08)   Son Mesaj: 11-25-2010 (15:08)    Cevap: 0    Gösterim: 560  

    11-25-2010

    'Bol acılı tantuni' şifresiyle esrar siparişi

    'Bol acılı tantuni' şifresiyle esrar siparişi


    Kadıköy'de ''bol acılı tantuni'' şifresiyle sipariş verenlere esrar gönderdiği iddiasıyla gözaltına alınan lokanta sahibi ile motorlu servis elemanı tutuklandı.

    Bağdat Caddesi'nde faaliyet gösteren ve evlere paket servisi yapan bir lokantanın, müşterilerine esrar sattığı ihbarını değerlendiren İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, ''bol acılı tantuni'' şifresini kullanarak telefonla sipariş verdi.
    Kendilerine 50 lira karşılığında 10 gramlık paket halinde esrar getiren motorlu servis elemanı Gökhan D'yi gözaltına alan polis ekipleri, lokantaya da operasyon düzenledi.

    Burada yapılan aramada da satışa hazır halde paketlenmiş 80,5 gram esrar ve esrar yapımında kullanılan 107 gram Hint keneviri tohumu ele geçiren ekipler, lokanta sahibi Sabri E'yi de gözaltına aldı.

    Bu arada, sokak satıcılarına yönelik olarak Fatih'te düzenlenen operasyonda da ele geçirilen 10,5 gram kokaine ilişkin 1 kişi gözaltına alındı.

    Operasyonlarda gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasını ardından sevk edildikleri adliyelerde, mahkemece tutuklandı.




    'Bol acılı tantuni' şifresiyle esrar siparişi Yorumları