Kurtulmuş'tan açık mikrofon açıklaması   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-25-2010 (14:34)   Son Mesaj: 11-25-2010 (14:34)    Cevap: 0    Gösterim: 542  

    11-25-2010

    Kurtulmuş'tan açık mikrofon açıklaması

    Kurtulmuş'tan açık mikrofon açıklaması


    Dün yaptığı basın toplantısı öncesinde açık olan mikrofonu farketmeyerek, Erbakan ve Önder Sav eleştirileri yapan HAS Parti Lideri Numan Kurtulmuş, sözlerine açıklık getirdi, "mikron önünde de söylerim" dedi.

    Halkin Sesi Partisi (HAS) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav'a göndermede bulundu.

    Kurtulmuş, HAS Parti Genel Merkezi'nde partiye katılım töreninde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

    Saadet Partisi'ndeki olaylı kongre süreciyle ilgili bazı ifadelerinin mikrofonlara yansıdığını hatırlatılması üzerine Kurtulmuş, "Özü sözü bir olan bir siyasetçiyim. O sözleri mikrofonların önünde de söylerim. Herhangi bir dedikodu, herhangi bir çekiştirme olmamıştır. Söylediğim söz şudur: 'Bu süreçlerde ben yaşça daha büyük gibi davrandım. Onlar da daha yaşça küçük gibi davrandılar' şeklindeki söz 'Ben büyük, onlar küçük' nasıl yansıdı bilmiyorum. Söylediğim budur. Gizli kapalı söylenmiş bir söz değildir. Kimseyi rencide etmek için söylenmiş bir söz değildir." dedi.

    Kurtulmuş, dünkü toplantısında, Önder Sav ile ilgili şu sözleri söylediğini aktardı: "Önder Sav meselesi geçmişte olduğu için basının önünde konuşmadığım şeyler. Orada söylediğim şudur: Sayın Önder Sav bizim abilere yol gösterirdi. Kendi yolunu kaybetti' dedim. Bu da sadece bir tespittir. Yalanı yok, dolanı yok. Milletin gördüğü bir tespittir. Kameraların önünde konuştuğumuz her şeyi milletin önünde de konuşuruz. Bir odada konuştuğumuz her şeyi Tandoğan Meydanı'nda konuşuruz." diye konuştu.




    Kurtulmuş'tan açık mikrofon açıklaması Yorumları