Hayatınızı değiştirecek teknoloji   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-24-2010 (21:39)   Son Mesaj: 11-24-2010 (21:39)    Cevap: 0    Gösterim: 588  

    11-24-2010

    Hayatınızı değiştirecek teknoloji

    Hayatınızı değiştirecek teknoloji
    Son zamanlarda, teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden bulut bilişim hakkında neler biliyorsunuz? Bu özel röportaj geleceği yakalamanızı sağlayacak.



    Bilgisayar teknolojisinin geleceği olarak nitelendirilen cloud computing (bulut bilişim) hakkında neler bildiğinizi hiç düşündünüz mü?(Herkes İçin Cloud Computing Rehberi)

    Windows Live Messenger ve Office 2010 ile birlikte farkında olmadan kullandığımız cloud computing gelecekte, eğlenceden iş sektörüne kadar her yerde hayatınızın bir parçası olacak.



    Türkiye Bu Sistemde Daha Yetkin Olmak İçin Neler Yapmalı?

    Peki, günümüzdeki bilgisayarlardan cloud computing sistemlerine geçiş hangi aşamalarla olacak? Cloud computing nasıl tanımlanabilir? İş hayatında bu sistemlere geçerseniz hayatınız nasıl değişecek?

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, tüm bu önemli soruların cevaplarını, Microsoft'un cloud computing uzmanı Rick Bakken ile konuştuk. Firmayla 18 yıldır çalışan ve Microsoft'un datacenter ve cloud computing sistemlerini kuran Bakken ile özel bir röportaj gerçekleştirdik.


    :: Cloud computing sistemleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Bu teknolojiye geçmek istiyor musunuz?


    SDN - ShiftDelete.Net





    Hayatınızı değiştirecek teknoloji Yorumları