Türk İntikam Birliği üyelerine baskın   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-24-2010 (17:06)   Son Mesaj: 11-24-2010 (17:06)    Cevap: 0    Gösterim: 556  

    11-24-2010

    Türk İntikam Birliği üyelerine baskın

    Türk İntikam Birliği üyelerine baskın


    Yasa dışı ''Türk İntikam Birliği Teşkilatı'' adlı yapılanmaya yönelik 9 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında 4 kişinin de arandığı öğrenildi.

    Terör ve organize suçlara bakmakla görevli Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, ''Türk İntikam Birliği Teşkilatı'' adlı yapılanmaya yönelik, 9 ilde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda, gözaltı kararı çıkartılan 12 kişi yakalandı, 4 kişi ise aranıyor.
    Soruşturma kapsamında, Muğla Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat timlerince, Fethiye, Datça ve Ortaca ilçelerinde bazı ev ve işyerlerinde arama yapıldı.

    Aramalar sonunda el konulan bazı bilgisayarlar ve evrak, incelenmek üzere emniyete götürüldü. Ev ve işyeri sahiplerinden ise gözaltına alınan olmadı.

    Fethiye'de işlettiği pansiyon ile evinde arama yapılan ve bilgisayarlarına el konulan İsmail Kalay, AA muhabirine, Operasyonun Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesinin talimatı doğrultusunda yapıldığının kendilerine tebliğ edildiğini belirterek, ''Biz Türk Milliyetçisi bir gazete çıkartıyoruz. Savcılığın bize tebliği ettiği belgede, 'Türk-Kürt çatışması' çıkartmaya yönelik çalışma yaptığımız öne sürülüyor. Bu iddialar doğru değil. Bizi sindirmeye çalışıyorlar'' diye konuştu.




    Türk İntikam Birliği üyelerine baskın Yorumları