Kurtulmuş'tan öğretmene mesaj yerine çiçek   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-24-2010 (16:36)   Son Mesaj: 11-24-2010 (16:36)    Cevap: 0    Gösterim: 506  

    11-24-2010

    Kurtulmuş'tan öğretmene mesaj yerine çiçek

    Kurtulmuş'tan öğretmene mesaj yerine çiçek


    HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Yenimahalle'deki Dede Korkut İlköğretim Okulunu ziyaret ederek öğretmenlere çiçek verdi. Kurtulmuş, mesaj yayımlamak yerine böyle bir ziyaretin daha anlamlı olacağını düşündüğünü söyledi.

    Kendisinin de bir eğitimci olduğunu anlatan Numan Kurtulmuş, öğretmenlerin bütün olumsuzluklara rağmen ailenin birer ferdi olarak görüldüğünü belirterek, birçok sorunla karşı karşıya bulunduklarını dile getirdi.
    Kurtulmuş, öğretmenlerin düşük ücret almasını, atamaların ve okulların fiziki altyapısının yetersizliğini de eleştirdi.

    Dede Korkut İlköğretim Okulunun durumunun da ''içler acısı'' olduğunu söyleyen Kurtulmuş, ''Ankara'nın göbeğindeki okul, Anadolu'nun en ücra köşesindeki bir okul gibi fiziki yetersizliğe sahip. Hükümetin buradaki okulun fiziki altyapısını bir an önce iyileştirmesi gerekir'' dedi.

    KPSS'ye değinen ve sınavın yenilenmesine neden olan olayın başka bir ülkede yaşanması halinde ülkelerde hükümetin büyük bir darbe alacağını öne süren Kurtulmuş, ''Türkiye'de maalesef bu konunun üzerine gidilmediğini'' ifade etti.

    Türkiye'de eğitim ve öğretimle uğraşması gerekenlerin geçim derdiyle uğraştığını söyleyen Kurtulmuş, Türkiye'deki genç nüfusun eğitim sistemi içinde yok olduğu görüşünü dile getirdi.

    Kurtulmuş, kendi iktidarları döneminde azınlığa göre değil, çoğunluğa göre dağıtımı esas alacaklarını söyledi.

    Daha sonra öğretmenlere çiçek veren Kurtulmuş, okulun 3-A sınıfına girerek, öğrencilerin halini hatırını sordu. Öğrencilerden Seray Demir ve Sümeyra Gürel Kurtulmuş'a çiçek verdi, Kurtulmuş da öğrencileri öperek çikolata dağıttı.




    Kurtulmuş'tan öğretmene mesaj yerine çiçek Yorumları