Şahin: Siyasi polemiklere girmem   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-24-2010 (15:34)   Son Mesaj: 11-24-2010 (15:34)    Cevap: 0    Gösterim: 461  

    11-24-2010

    Şahin: Siyasi polemiklere girmem

    Şahin: Siyasi polemiklere girmem


    TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin Antalya'da gazetecilerin ittifak sorularını cevaplandırdı. Şahin ittifak arayışlarının partilerin iç sorunları olduğunu belirterek bu şekildeki polemiklere girmenin adeti olmadığını belirtti.

    TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, ''Siyasi polemiklere girmek Meclis Başkanı olarak adetim değildir'' dedi.
    Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Karacalar köyünde okul açılışına katılan TBMM Başkanı Şahin gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, ''CHP'de ittifak tartışmaları var. Bu konuda bir şey söylemek ister misiniz?'' sorusu üzerine TBMM Başkanı Şahin, ''Bu sorular Meclis Başkanlarına sorulmaz. Meclis Başkanları siyasi partilerin üstünde, siyasetin üstünde görev yaparlar. Siyasi partilerimizin iç çalışmalarına ben karışmam. Tüm siyasi partilerimize anayasal ve yasal çerçevede yapacakları çalışmalarda başarılar dilerim. Siyasi polemiklere girmek Meclis Başkanı olarak adetim değildir'' karşılığını verdi.

    Şahin, partiler arasındaki ittifakın siyasi partilerin kendi takdirleri olduğunu belirterek, o konuda bir yorum yapmayacağını söyledi.

    Bir gazetecinin, ''Tümgenerallerin açığa alınması konusu var efendim'' sözleri üzerine TBMM Başkanı Şahin, ''Ne zaman? Bugün mü?'' diye sordu.

    Bugün yolda olduğunu ve haberlerle ilgili bir bilgisi bulunmadığını vurgulayan Şahin, ''Yoldaydım biliyorsunuz okul açılışında bulundum. O konuyla ilgili bilgi aldıktan ve gerekçelerini öğrendikten sonra ancak değerlendirme yapabilirim'' dedi.




    Şahin: Siyasi polemiklere girmem Yorumları