Manavgat ve Serik'i aşırı yağışlar vurdu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-24-2010 (12:54)   Son Mesaj: 11-24-2010 (12:54)    Cevap: 0    Gösterim: 427  

    11-24-2010

    Manavgat ve Serik'i aşırı yağışlar vurdu

    Manavgat ve Serik'i aşırı yağışlar vurdu


    Antalya'nın Manavgat ve Serik ilçelerinde yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su basarken, Sağırin deresinin taşması nedeniyle Taşağıl-Beşkonak karayolu yaklaşık bir saat trafiğe kapandı.

    Manavgat ilçesine bağlı Taşağıl beldesine bağlı Sağırin köyünde aşırı yağış nedeniyle Sağırin deresinin taşması sonucu Taşağıl-Beşkonak karayolu yaklaşık bir saat trafiğe kapandı ve Sağırin İlköğretim Okulu'nun bahçesini su bastı. Dere yakınlarındaki iş yerlerinde de su baskını yaşandı.
    Manavgat Kaymakamı Halil İbrahim Türkoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, can ve mal kaybının olmadığını belirterek, yağmurun durmasıyla dereden taşan suların çekilmeye başladığını ve Taşağıl-Beşkonak karayolunun da kontrollü şekilde trafiğe açıldığını söyledi.

    Serik'te de, etkili olan aşırı yağışlar nedeniyle Kökez Mahallesi'ndeki bazı ev ve iş yerlerinde su baskınları meydana geldi. Serik - Belek yolunda, su birikintileri nedeniyle trafikte aksamalar oldu.




    Manavgat ve Serik'i aşırı yağışlar vurdu Yorumları