Doğalgaz arama çalışmasında yangın   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-24-2010 (12:06)   Son Mesaj: 11-24-2010 (12:06)    Cevap: 0    Gösterim: 617  

    11-24-2010

    Doğalgaz arama çalışmasında yangın

    Doğalgaz arama çalışmasında yangın


    Hatay'ın Erzin ilçesinde, bir özel şirket tarafından yapılan doğalgaz arama çalışmaları sırasında yangın çıktı. Yangın nedeniyle Erzin-İskenderun kara yolu bir süre trafiğe kapandı.

    Hatay'ın Erzin ilçesinde, bir özel şirket tarafından yapılan doğalgaz arama çalışmaları sırasında yangın çıktı. Sondajda kullanılan tırın lastiklerinin zarar gördüğü yangın nedeniyle Erzin-İskenderun kara yolu bir süre trafiğe kapandı.
    AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Dörtyol-Erzin karayolunun 12. kilometresindeki Yeşiltepe mevkisinde bir firma tarafından yapılan doğalgaz arama çalışmaları sırasında sıkışan gaz yangına neden oldu. Osmaniye, Dörtyol, Erzin ve Payas Belediyesi ile BOTAŞ itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın söndürüldü.

    Sondaj çalışmasında kullanılan tırın lastiklerinin zarar gördüğü yangın nedeniyle, Erzin-İskenderun kara yolu bir süre trafiğe kapandı.




    Doğalgaz arama çalışmasında yangın Yorumları