USB şeytanın teknolojisi mi?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-23-2010 (10:39)   Son Mesaj: 11-23-2010 (10:39)    Cevap: 0    Gösterim: 733  

    11-23-2010

    USB şeytanın teknolojisi mi?

    USB şeytanın teknolojisi mi?
    Brezilya'da Paz do Senhor Amado adı verilen bir evanjelist tarikata üye olanlar USB arayüzünü şeytan işi olarak ilan etti. Peki bu insanlar USB arayüzü ile şeytana tapma arasında nasıl bir bağlantı kurdular?


    Cihaz arayüzlerinin dini inançlara aykırı olabileceğini hiç düşünmüş müydünüz? Brezilya'da bir evanjelist tarikat üyeleri bu şekilde düşünmüş olmalılar ki USB arayüzünü, şeytanı temsil ettiği gerekçesiyle yasakladılar. (USB 3.0 Hakkında Her Şey)

    Paz do Senhor Amado adlı tarikata üye olanlar USB arayüzünü kullanmayı kafirlik ilan etti. Tarikatın kurucusu ve lideri olan Welder Saldanha, USB sembolünün cehenneme giden ruhlara işkence etmek için kullanılan üç dişli mızrak olduğunu, bu yüzden bu teknolojiyi kullananların şeytana taptıklarını iddia etti.


    USB şeytanın teknolojisi mi?

    USB cihazlarda uzun bir süredir bu logo kullanılıyor


    USB Yerine Bluetooth

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, Saldanha, takipçilerine evlerinde ve iş yerlerinde bu cihazları kullanmamasını öğütlerken onun yerine Bluetooth kullanılmasını tavsiye etti.

    Mavinin Hz.İsa'nın gözlerinin rengi olduğunu belirten Saldanha, en iyi alternatifin Bluetooth olduğunu söyledi.


    :: Welder Saldanha'ya bu konu hakkında tek bir cümle söyleyecek olsaydınız, ne derdiniz?


    SDN - ShiftDelete.Net





    USB şeytanın teknolojisi mi? Yorumları