Hacı kafileleri yurda dönmeye başladı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-23-2010 (02:58)   Son Mesaj: 11-23-2010 (02:58)    Cevap: 0    Gösterim: 494  

    11-23-2010

    Hacı kafileleri yurda dönmeye başladı

    Hacı kafileleri yurda dönmeye başladı


    Kutsal topraklara gidip hacı olan İzmirli ilk kafileyi taşıyan uçak, dün akşam saat 22.30 sıralarında Adnan Menderes Havalimanı'na iniş yaptı.

    Hacılar, havalimanında kendilerini bekleyen yakınlarına sarılarak uzun süre hasret giderdi. Sevinç gözyaşları döken hacılar ve yakınlarının yaşadığı büyük mutluluk gözlerine yansıdı.

    Kutsal topraklarda hac ibadetini tamamlayan ilk hacı kafilesi İzmir'e geldi. Cidde'den kalkan Türk Hava Yolları'na ait uçaklarla Adnan Menderes Havalimanı'na gelen hacılar, havalimanında saatlerce bekleyen yakınları tarafından sevinç gözyaşları içinde karşılandı.

    Hac ibadetlerini tamamlamanın mutluluğunu yaşayan hacılar, kutsal topraklarda bulunmanın ve hacı olmanın çok farklı bir duygu olduğunu dile getirdi. Herkes için dua ettiklerini belirten hacılar, Türkiye'yi çok özlediklerini anlattı. Hacılar, kutsal topraklarda bulunmanın tarif edilemez bir duygu olduğunu dile getirerek, "Allah herkese bu duyguyu yaşatsın" dileğinde bulundu.




    Hacı kafileleri yurda dönmeye başladı Yorumları