Can alan yasak yerden 'U' dönüşü / VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-22-2010 (16:06)   Son Mesaj: 11-22-2010 (16:06)    Cevap: 0    Gösterim: 566  

    11-22-2010

    Can alan yasak yerden 'U' dönüşü / VİDEO

    Can alan yasak yerden 'U' dönüşü / VİDEO


    Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yasak yerde 'U' dönüşü yapan bir otomobile panelvan tipi bir aracın çarpması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.



    Ahmet Dakes'in (36) kullandığı 54 ZS 120 plakalı otomobil, Orhangazi Caddesi TEK kavşağında trafik ışıklarında 'U' dönüşü yapmak istedi. Bu sırada, kent merkezinden Dörtyol yönüne giden Kadir Aslan (36) yönetimindeki 54 SD 337 plakalı panelvan, dönüş yapan araca çarptı. Kazada sürücüler Dakes ve Aslan ile otomobilde bulunan Bahattin Kabak (45) ve Hasan Yağcı (33) yaralandı. Kazada araçta sıkışan yaralılar olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerince araçtan çıkartıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Bahattin Kabak, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
    Kaza yapan otomobil itfaiye, polis ve vatandaşların yardımıyla Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ'nin bahçesine çekildi. Panelvan da çekici ile kaza yerinden kaldırıldı.

    Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan cadde araçların kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı.

    Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor




    Can alan yasak yerden 'U' dönüşü / VİDEO Yorumları