Rektörün istemediği bebek doğdu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-22-2010 (11:07)   Son Mesaj: 11-22-2010 (11:07)    Cevap: 0    Gösterim: 477  

    11-22-2010

    Rektörün istemediği bebek doğdu

    Rektörün istemediği bebek doğdu


    Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün'ün, "Kendisinden gizli hamile kaldığı" için boşanma davası açtığı eşi doğum yaptı.

    Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün'ün, "Kendisinden gizli hamile kaldığı" için boşanma davası açtığı 6 yıllık eşi Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ferda Ulviye Hoşgörler Füzün, doğum yaptı. Hoşgörler Füzün, 3 kilo 500 gram ağırlığında dünyaya gelen erkek bebeğe "Can" ismini verdi.
    DEÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün, geçtiğimiz Nisan ayında eşine açtığı boşanma davasıyla gündeme geldi. Prof. Dr. Mehmet Füzün, Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı eşi Ferda Ulviye Hoşgörler Füzün'den, "Şiddetli geçimsizlik" nedeniyle boşanmak için, İzmir Nöbetçi Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Rektör Füzün, eşinin kendi isteği olmadan gizlice hamile kaldığını iddia etti. Füzün'ün avukatı aracılığıyla yaptığı başvuru sonucunda boşanma davası, İzmir 8. Aile Mahkemesi'nde açıldı.

    Boşanma davası henüz sonuçlanmazken, Ferda Ulviye Hoşgörler Füzün, bugün saat 10.30'da Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde sezaryenle bir erkek bebek dünyaya getirdi. Ferda Ulviye Hoşgörler Füzün, 3 kilo 500 gram ağırlığında ve 54 santim olarak dünyaya gelen bebeğine 'Can' adını verdi.

    Rektör Füzün'ün boşanma davası sonrası kendisini hiç arayıp sormadığını söyleyen Ferda Ulviye Hoşgörler Füzün, "Çok kötü zamanlar geçirdik ve bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Çok mutluyum. O benim canım ve herşeye değer. Çok sağlıklı. Hiçbir problemimiz yok. Gerçek mutluluk bu olsa gerek, çok ama çok mutluyum" dedi.

    DEÜ Rektörlüğü'ne atanması tartışma konusu olan Prof. Dr. Mehmet Füzün, öğretim üyelerinden en fazla oyu olan Prof.Dr. Sedef Gidener tarafından dava konusu edilmişti. Füzün, ölen psikiyatri hastası yakınına ?sağlıklı' raporu alıp, vasiyetinde kendisini tek mirasçı olarak göstermesini sağladığı gerekçesiyle akrabalarınca suçlanmıştı.

    Gazete Habertürk




    Rektörün istemediği bebek doğdu Yorumları