Bir mahallenin su saatleri çalındı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-22-2010 (09:07)   Son Mesaj: 11-22-2010 (09:07)    Cevap: 0    Gösterim: 1149  

    11-22-2010

    Bir mahallenin su saatleri çalındı

    Bir mahallenin su saatleri çalındı


    Konya Meram’da bir gecede aynı mahalleden 14 kişiye ait su saati çalındı.

    Zeki Dursun / KONYA

    Konya "nın Meram ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesinde bir gecede 14 kişinin su saatleri çalındı. Durumu polis bildiren vatandaşlar hırsızlara öfkeli. Gece su saati çalınan mahalle sakinlerinden Bünyamin Doğan(55) sabah namazı için abdest almaya kalktığında su saatinin çalındığını fark ettiğini söyledi. Doğan şöyle konuştu, "Sabah namaza kalktım. Sular akmıyordu. Su vanalarını kontrol etmek için çıktığımda saatin yerinde olmadığını fark ettim: Durumu polise bildirdim. Polisin gelmesiyle diğer mahalle sakinlerinin de su saatlerinin çalındığını öğrendim."dedi.

    Hırsızlık olayının sabaha karşı yaşanmış olabileceğini ifade eden Doğan,"Bizim sokağımızdan 6 adet diğer sokaklardan ise toplam 8 adet su saati çalındı. Mahallemizde daha önceden yaklaşık on beş günde bir kanalizasyon kapakları çalınıyordu. Hırsızlar şimdi de su saatlerine dadandı. Çalınan su saatlerini en fazla on liradan satabilir. Biz ise yeni su saatine 70 lira ödedik." şeklinde konuştu.




    Bir mahallenin su saatleri çalındı Yorumları