Azra öğretmen bıcak tehdidiyle soyuldu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-22-2010 (08:17)   Son Mesaj: 11-22-2010 (08:17)    Cevap: 0    Gösterim: 597  

    11-22-2010

    Azra öğretmen bıcak tehdidiyle soyuldu

    Azra öğretmen bıcak tehdidiyle soyuldu


    İzmir'in Bornova ilçesinde, evine gitmek üzere yolda yürüyen 25 yaşındaki Azra A. adlı öğretmene bıçak çekerek çantasını alan gaspçı kayıplara karıştı.

    Olay, Bornova ilçesi 116/7 sokakta akşam saatlerinde meydana geldi. Karşıyaka'daki özel bir dersanede muhasebe öğretmeni olarak görev yapan Azra A., evine doğru yürümeye başladı.
    Genç kız, 116/7 sokak içinde yürürken tanımadığı bir kişi önünü keserek bıçağını çıkardı ve genç öğretmenin boğazına dayayarak çantasını istedi. Çantayı alan saldırgan, olay yerinden yaya olarak kaçtı. Hemen 155 Polis İmdat hattını arayarak yardım isteyen genç kızın çantası olaydan kısa bir süre sonra Ali Rıza Güven Camisi yanında içi boşaltılmış olarak bulundu. Yapılan incelemede Azra A.'nın çantasında bulunan 190 TL'nin alınmış olduğu görüldü.

    Azra A., ifadesinin alınması için Bornova Polis Merkezi'ne götürüldü. Genç öğretmen, yaşadığı dehşet nedeniyle uzun süre şok geçirdi. Soruşturmayı yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri ile Bornova İlçe Asayiş ekipleri bölgeye çok sayıda ekip kaydırarak, eşofmanlı ve kısa saçlı olduğu öğrenilen saldırganı yakalamak için çevrede geniş çaplı operasyon başlattı. Saldırganın eşgalini belirleyen polis, çalışmalarını sürdürüyor.




    Azra öğretmen bıcak tehdidiyle soyuldu Yorumları