MİT çalışanını öldüren zanlı tutuklandı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-21-2010 (20:57)   Son Mesaj: 02-16-2011 (21:09)    Cevap: 1    Gösterim: 671  

    11-21-2010

    MİT çalışanını öldüren zanlı tutuklandı

    MİT çalışanını öldüren zanlı tutuklandı


    Milli İstihbarat Teşkilatı'nda (MİT) görevli Adnan Kılıç'ı (35) bıçaklayarak ölümüne sebep olduğu iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

    Manisa'nın Ahmetli ilçesinde, asker uğurlamak için düzenlenen eğlencede çıkan kavgada, tarafları ayırmaya çalışan Milli İstihbarat Teşkilatı'nda (MİT) görevli Adnan Kılıç'ı (35) bıçaklayarak ölümüne sebep olduğu iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

    Ahmetli ilçesinde, Hamdi Mintaş için düzenlenen asker uğurlama eğlencesinde Hamza Başusta (18) ile İbrahim Duran (20) arasında bıçaklı kavga çıkmıştı. Elinde bıçak bulunan Duran, Başuşta'yı yaralamış, kavgayı ayırmak isteyen 35 yaşındaki Adnan Kılıç'ı da dört yerinden bıçaklamıştı. Ağır şekilde yaralanan Kılıç, kaldırıldığı Salihli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
    Kılıç'ın MİT'de görev yaptığı ve bayram tatili için memleketine geldiği öğrenildi. Kavgada, Kılıç'ın ölümüne sebep olan Başuşta'yı da yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan İbrahim Duran, adliyeye sevk edildi. Duran, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.




    MİT çalışanını öldüren zanlı tutuklandı Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  02-16-2011, 21:09

    --->: MİT çalışanını öldüren zanlı tutuklandı


    bir mit görevlisinin kolay ölümü ...ilginç
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci